ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ηθοποιός που είχε υπογράψει υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου ο κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού ταξιτζή στους Αμπελοκήπους.

Κοινοποίηση:
karkas02

Τα στοιχεία του 29χρονου άνδρα που είχε αποπειραθεί να βιάσει 24χρονο οδηγό ταξί στην περιοχή των Αμπελοκήπων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί στις 13 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος του 24χρονου οδηγού ταξί στην ίδια περιοχή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ηθοποιό Γεώργιο Καρκά του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα. Ο εν λόγω ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις και, μάλιστα, πρόσφατα υπέγραψε κοινή δήλωση μαζί με άλλους καλλιτέχνες υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας που είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρκά δήλωσε εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού όπως είπε γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ήταν αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης. «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο κ.Μπιμπίλας.

karkas02

karkas04

karkas05

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

ζακκαρκας2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Μέγα κθουλου ή πως σκατα σε λένε πρόσεχε μηπως είναι κανάς τραβέλαρος και στον πρεσάρει φασιστάκο.χαχαχαχαχα

  2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΥΚΙΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ? ΜΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

  3. pou ftasame Thee mou!arosti koinonia.se ligo tha viazoun kai tous ntalikierides!ti allo tha zisoume?ti allo?

  4. ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ….ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΑΡΑΔΕΣ!!!ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ «ΚΑΝΑΚΕΨΟΥΜΕ»!!!

    1. ΜΠΑΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΑΞΙΚΟ ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ.ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.Η ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ.

  5. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ, ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ( ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΧΟΡΝ, ΚΑΤΡΑΚΗ, ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗ Κ.Λ.Π} ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ;

      1. ποιοι ηταν αριστεροι;; ο Κωνστανταρας και ο Παπαγιαννοπουλος;; τρελος παπας σε βαφτισε…
        οσο για Χορν και Κατρακη τους εκτιμω αφανταστα ασχετα το τι πιστευαν…οσο για τον Λογοθετιδη δεν νομιζω να ηταν προς τ αριστερα…

  6. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ “ΕΝΤΕΧΝΟΙ” ΦΙΛΕΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΕΣ…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ,ΒΙΑΣΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ+ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!

    1. Αχαχαχ μαμα μου ο ηδονοβλεψίας εμφανίστηκε παλι!

        1. Βλέπω ότι ξέρεις να εντυποσιαζεις μια γυναίκα…

          1. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ 😂💘💝💟ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΑΤΟΜΟ.

        2. Καταρχην σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια…κατα δεύτερον να συνεχίσεις να εισαι γλυκούλης και κατα τρίτον να συνεχίσεις τις πολιτικές συζητήσεις εδω μεσα αρκεί να εχεις μεστό λογο χωρις βρισιές και ακρότητες οπως αυτο το ορκ ποιο πανω ο THE NOTORIOUS…
          Να ξερεις οτι πολλα μπορούν να αλλάξουν,εστω και απο δω μεσα…και μην ξεχνας η επανάσταση στην Αίγυπτο πριν απο λιγα χρονια,ξεκίνησε απο το ιντερνετ….

  7. oloi oi poustides oi lesbians kai ta paidia tou kolou oi poutanes tou theatrou jai oi visites ipografoun

Comments are closed.