Βράζουν στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ». ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ…

Κοινοποίηση:
1111111111

Οι πληροφορίες μας έρχονται μέσα από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
Αυριο ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης θα ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για το ταξίδι του στις ΗΠΑ καθώς και για την Τουρκική προκλητικότητα.
Σε αυτήν του την συνάντηση ο κ. Βελόπουλος δεν επέλεξε να έχει δίπλα του – ίσως και τον μοναδικό στο κόμμα του που χαμπαριάζει από τα θέματα άμυνας και διπλωματίας- τον βουλευτή του Αντώνη Μυλωνάκη, ειδικό σε στρατιωτικά και γεωπολιτικά θέματα.
Η κίνηση αυτή έχει εκνευρίσει τον δεύτερο.
Αυτό τουλάχιστον μας μεταφέρουν οι πληροφορίες μας.
Ας αφήσει για λίγο τα αρχηγιλίκια στην άκρη ο κ. Βελόπουλος και να τον πάρει μαζί του τον πιλότο. Μόνο καλό μπορεί να του προσφέρει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι να τον κάνει; αφού το σημαντικό γιαυτόν ήταν ο αντικαπνιστικος νόμος όπως αποδείχτηκε από την κουβέντα τουε

  2. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

  3. Ο Λαγός..ο τσιλιαδορος του Ανθρακεα ???χασαμε Κύπρο Σμύρνη με την χουντοδεξια χάσαμε την Μακεδονία με Καραμανλήδες μητσοτατηδες Καμμένος Τέρενς και ΠΑΣΟΚ cia Α.Ε ..εκεί το τυρί κουμπάρε…να χάσουμε και την Πελοπόννησο με τους ταγματαλητες..

  4. Και οι δύο πιόνα και δεκανίκια της Νουδούλας είναι.

  5. Να παραιτηθεις κυριε Μυλωνακη,γινε ανεξαρτητος και κανε συνεργασια με το Γ.Λαγο.

  6. Αφού ο Βελόπουλος είναι το δεξί χέρι του Μητσοτάκη.
    Ψήφισε τις προάλλες ΝΑΙ στην ένταξη της “Βόρειας Μακεδονίας” στην Ε.Ε
    και ετοιμάζεται με τον Μητσοτάκη να περάσουν την συνεκμετάλλευση του Εθνικού μας πλούτου με τον εχθρό.

    1. Επίσης δεν ξεχνάμε ότι στο σαιτ της ελασυν είχανε άρθρο ότι τάχα μου ο ευρωβουλευτής του Βελόπουλου είχε ψηφίσει υπέρ της ένταξης των σκοπίων και της αλβανίας στην ε.ε. κάτι που ήτανε ψέμα φυσικά και μετά τους περιέλαβε ο Βελόπουλος και τους έκανε… γάιντα.

      https://archive.md/n7gjc Βελόπουλος: Υπέρ ένταξης Σκοπίων στην Ε.Ε. και σύμφωνος με το νόμο έκτρωμα για τη ψήφο των απόδημων 25/10/2019

      Τι τους είχε κάνει ο Βελόπουλος; Πολύ απλά έβαλε στα σαιτ του την απόφαση του ψηφίσματος μέσα από το σαιτ του ευρωκοινοβουλίου https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/PV-9-2019-10-24-RCV_FR.pdf
      Όπου όντως στη σελίδα 224 ανάμεσα στους 136 που ψήφισαν ΚΑΤΑ της ένταξης των Σκοπίων και της Αλβανίας είναι και ο Fragkos

      Ήδη το έχει κάνει φειγκ-βολάν ο Βελόπουλος στα σαιτ του και στις εκπομπές του και σίγουρα θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.
      Απλά πράγματα

    2. Ο Έλληνας όμως έ? εκεί μ@λ@κ@ς αιωνίως!!!!!!!!!!

Comments are closed.