ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ; ΣΟΚ στην Λάρισα: Νεκρός 47χρονος στο σπίτι του

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη σήμερα το πρωί στη Λάρισα.

Ένας άνδρας, 47 ετών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και σε ακαμψία από οικείο του πρόσωπο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, που διέταξαν νεκροτομή-νεκροψία για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου.

Τα πρώτα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια.

larissanet.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ Η ΝΔ,ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ.

  2. Όλη η ΝΔ είναι υπεύθυνη για αυτούς τους θανάτους.

  3. Ο/Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ λέει:

    Οι Ευρωπαίοι γίναν Έλληνες αποφεύγοντας το μπόλι και λαδώνοντας γιατρούς για ψεύτικα πιστοποιητικά μπολιασμού (π.χ. Γερμανία <50%). Ενώ οι ''Έλληνες'' (νεοραγιάδες ψευτορθόδοξοι αγαπολόγοι του δημοκρατικού τόξου) γίνανε μία κακή διεστραμμένη απομίμιση ''Ευρωπαίων'' θεωρώντας πως πέφτοντας στα 4 και δείχνοντας υπακοή στην κάθε νεοταξική οδηγία θα κερδίσουν μακροχρόνια καλοπέραση. Σας πήρανε τις δουλειές σας, τα λεφτά σας, την ελευθερία σας, την υγεία σας και τώρα στρώνεστε στο χώμα απο ξαφνικίτιδες. Φυσικό επακόλουθο όταν θυσιάζεις την ελευθερία ,που δεν την είχες κερδίσει καν άλλα σου την δώσανε οι πρόγονοι με αίμα, για την υποτιθέμενη υγεία και καλοπέραση σου να τα χάσεις όλα. Νεοέλληνα ραγιά, καλα να πάθεις λοιπόν και μην ξεχάσεις την 4η δόση.

  4. Αλλά και η πολύωρη χρήση μάσκας χτυπούν το νευρικό σύστημα…

  5. Ακριβώς ό,τι είπε ο φίλος / η φίλη στο αποκάτω σχόλιο. Περιεκτικά & με απόλυτη ακρίβεια.
    ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΣΤΕ (ΤΡΥΠΙΕΣΤΕ)… ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕ;;;

  6. Ξαφνικοί θάνατοι, πτώσεις από μπαλκόνια, αυτοκτονίες, τα αποτελέσματα του εμβολιασμού. Το εμβόλιο σε κάνει άλλο άνθρωπο αφού μπαίνει ο δαίμονας μέσα σου.

Comments are closed.