ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΦΑΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!!! “Η χώρα χρειάζεται συνεργασίες”

Κοινοποίηση:
2ac88b077be7b6f280ce3bf7f11a59b4_L

Η διαφαινόμενη πρόθεση της σύμπραξης Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη με το να συνεργαστούν μετεκλογικά με την Νέα Δημοκρατία, οδήγησε τον αρχηγό της Νέας Δεξιάς  σε ένα επεξηγηματικό –  διευκρινιστικό tweet.

Εκεί, ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιχείρησε να πείσει τους δυσαρεστημένους ακολούθους του πως η συνεργασία με τον Θάνο Τζήμερο  μπορεί να αποτελέσει κυβερνητική πρόταση. «Η χώρα δεν χρειάζεται άλλα κόμματα διαμαρτυρίας που λένε ανεφάρμοστες μπούρδες αλλά εφαρμοσμένη κυβερνητική πολιτική, με συνεργασίες», γράφει.

Τι ήθελε όμως να το πει αυτό; Οι αντιδράσεις δεν ήταν ακριβώς κείνο που θα ήθελε καθώς τουλάχιστον στο twitter δεν υπήρξε τόσο “θερμή” υποδοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Παλιτο σχολιο μου περασε απο την λογοκρησια σας για ονομα του θεου,ουτε υβριστικο ηταν ,και εχω μια απορια γιατι περνανε χειροτερα σχολια ,και το δικο μου περναει απο συντονιστη παρα συντονιστη,αυτο γινεται τακτικοτατα, ισως η λεξη κωλοτουμπα σας πειραξε,κανενα προβλημα !!!!!

  2. Μετα τον Καρατζαφερη γεμησε κωλοτουμπες η πατριωτικη δεξια αλλωστε ο …..κυριος αυτος μια ζωη Νεοδημοκρατης ηταν,και κολληταρι του Σαμαρα.Φαηλο πες αλευρι αυτοι που ΘΑ σε ψηφιζαν σε γυρευουν Χαιρετε και σε ευχαριστουμε που μας τα ειπες νωρις,νωρις !!!!!!!

  3. Ο φαηλος βάζει τρικλοποδιές στο τζημερο.. Κρίμα και πήγαινε καλά.. Τελικά μια είναι η επιλογή.. Ηλίας.. Ποιος άλλος έχει υποφέρει τόσο για την Ελλάδα;

    1. Χμμμ υποφερει????και ποιος μου λεει εμενα αμα τα πηρε οπως οι υπολοιποι????οταν του λεγαναι θα σε βαλουν φυλακη τη θα κανεις???στις εκπομπες του στο κομματικο καναλη αυτος γελουσαι……………με τεττοιους δεν σπας αυγα και δεν κανεις ομελετα τους δοκιμασαμαι αποτυχαναι τελος…………..κανενας δεν θελει ηγετη πατριωτη που να τον βαζουν οι κλεφταραδες πολιτικοι της μεταπολιτευσης για την πλακα τους φυλακη οπποτε γουσταρουν και αυτος να πηγαινει απο τους πρωτους να μπει………χωρις αντισταση σαν να μην τρεχει τιποτε

  4. ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΚΗΡΙΟΣ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ……………ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝΑΙ ΑΜΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΧΡΗΣΗ…………….ΓΙΑ ΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΝΓΧΟ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ……ΦΑΗΛΟ ΑΝΤΕ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ……………….

  5. Το ανθελληνικο συστημα που ξεπουλαει την Ελλαδα,
    μονο τον Κασιδιαρη φοβαται….
    ολους τους αλλους τους εχει για πλακα…
    Βελοπουλους-Τζημερους-Φαηλος-Τραγκας-Βοβολης κλπ….
    ανθρωποι του συστηματος ειναι….
    στα πρωτα ζορια θα στηριξουν μια κυβερνηση ΝΔ η και Συριζα …
    δεν εχουν διαφορα η ΝΔ με τον Συριζα, γραναζια του ιδιου καθεστωτος ειναι..
    Αν εχεις μαγκια , στελνεις τον Ηλια στην βουλη , με μεγαλη ομαδα βουλευτων…
    Αν δειλιασεις , θα ξαναζησεις τα ιδια μεχρι να σε αφανισουν σαν Εθνος…..
    Αλλα την αλλη φορα το καθεστως των προδοτων
    δεν θα εχει αναγκη ουτε την ψηφο σου….
    Θα ψηφιζουν για σενα ο Χασαν και ο Μουσταφα…….

  6. Ο επόμενος Καρατζαφέρης! Το νέο δεκανίκι της νεοταξικής εξουσίας
    μετά Ποτάμι, Βελόπουλο κλπ.
    Ένα δεκανίκη με την Ελληνική Λύση και το άλλο με την Νέα Δεξιά.
    Όλοι του συστήματος είναι.
    Και ο Τράγκας θα στηρίξει τη Ν.Δ, αν φύγει ο Μητσοτάκης και στη θέση του βάλουν τον Σαμαρά ή κάποιον “Καραμανλικό”.
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Στα τσακίδια! …….
    Τελικα ο Κασιδιάρης ειναι μονόδρομος.

  7. Φαήλο μακριά από την ΝΔ δεν βλέπεις τι κάνουν ;

    1. ΧΑΧΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΥΚΟΝΤΑΡΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΝΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ?????

  8. Υποψήφιο κόμμα για συνεργασία….
    Όπως ο καρατζαφερ στη κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου….
    Πιστεύω πως και κάνα δυο ακόμα είναι επίσης υποψήφια για συνεργασία αν μπουν τελικά στην βουλή….

Comments are closed.