ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ!!!! Ο Ρουβάς πρώτη φορά για τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Για να είμαι ξεκάθαρος, είναι αυτό που σας περιγράφω»

Κοινοποίηση:
ROUVAS

“Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης” ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για όσα κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και για τη συνεργασία που είχαν.

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή» ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΨΥΦΙΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.ΕΞΩ

  2. Φανταστειτε “τριγωνο” Ρουφα Ψιψινακη Λυγναδη! Ολα τα λεφτα!

  3. Τι έχει τραβήξει και αυτό το παιδί ο Ρουβάς για να γίνει διάσημος.

  4. Να το αγκαλιάσουμε, λέει o απιθανος, με φροντίδα και πρόδερμ. Και τα είπε στον αέρα!!!! Κανονικά τα θύματα πρέπει να του κάνουν μνσ.

  5. Εντάξει Ρουβά, γνωριζαμε ότι δεν ξέρεις να μιλάς αλλά αυτό σου βγήκε καταλάθος; Μετά το πρωτοχρονιάτικο σοου, το τέρματησες. Εύχομαι και στον γιο σου.

  6. μετα απο τοση κο(λ)σμοσυροη που να θυμιθει η ρουβιτσα ποιος και τι….

  7. Γιατί δέν κάνετε λίγο υπομονή νά δούμε Τί θά αποδειχθεί στήν Δίκη . Εάν κηρυχθεί αθώος θά επανέλθετε γιά συγνωμη ;

  8. Ναι ρε Ρουβιτσα ”παιξτον” μας και ΠαρθενοπιπιτσΑ !!! Αναθεμα σε θρασιμι..μεγαλωνεις και παιδια !!! Μην εκτιθεσαι Sakis…ασε τους αλλους να νομιζουν οτι εισαι ”Ανοητη”, μην ανοιγεις το στομα σου ”Αποδεικνυοντας” το..!

  9. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΠΕΣ ΤΟ ΡΟΥΦΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΝΑΧΕΜ

  10. Ο νονός σου η φτερού δημαρχος σε έκανε ποδιτσα και κονομας από παντου

  11. Και λιγη τσιπα δεν βλαπτει,εχουν βγει τωρα ολες η ξεφωνημενες και κανουν……δηλωσεις του……κωλου

  12. Πες μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι!!@@……. βιτρινα ,οικογενεια, βιτσια

  13. Ο,τι πεις Σακη μας! Μηπως να του δωσουμε και το επιδομα, που πηραν πισω, μετα την κατακραυγη;

    2012: Ήθελαν να δώσουν επίδομα σε παιδόφιλους και επιδειξιομανείς!

    Τον Νοέμβριο του 2011 δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, να εντάξει στα άτομα με αναπηρία ανθρώπους με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως: τους παιδόφιλους, τους επιδειξιομανείς, τους κλεπτομανείς και τους ηδονοβλεψίες. Συγκεκριμένα στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται και ποσοστά αναπηρίας!

    Υ.γ. Μωρε! Λετε να το δινουν, κρυφιως;;;

    1. Το ξέρα ότι ισχύει και τοχα πει εδώ μέσα, αλλά δεν το πίστευαν οι αναγνώστες. Έχω δει με τα μάτια μου πριν 4-5 χρόνια, εισηγητικο φάκελο ΚΕΠΑ ενός παιδοφιλου. Τι να λέμε τώρα για το κωλοκρατος που ζούμε…..

  14. Αν το είχε κάνει στα παιδιά σου το ίδιο θα έλεγες ρε σίχαμα??

  15. Εσυ συγχώρεσε τον αφού είναι τόσο καλός. Εμείς δεν τον συγχωρούμε. Άκου θέλει βοήθεια όπως οι τοξικομανείς. Τα θύματα τι θέλουν Σάκης; Τι να πω; Εδώ εισαγγελέας δεν υπάρχει; Τι δηλώσεις είναι αυτές στην τηλεόραση ρε φίλε.

  16. Δηλαδή αυτόν τον ατάλαντο δεν τον γάμησε ο Λιγνάδης για να παίξει στην Επίδαυρο;

Comments are closed.