Ν.Μπαχτσελί: «Να κατάσχεται η περιουσία και να αφαιρείται η ιθαγένεια σε όσους δεν αποδέχονται την τουρκική σημαία»

Κοινοποίηση:
baxtseli

Επίθεση στους Κούρδους εξαπέλυσε σε ομιλία του ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καλώντας σε… αφαίρεση ιθαγένειας.

Χαρακτηριστικά ο αρχηγός του MHPείπε: «Αυτονομιστές απατεώνες που αντιστέκονται στο τραγούδι του Εθνικού Ύμνου σε ένα μέρος της χώρας μας, που αρνούνται να κρεμάσουν την τουρκική σημαία και να αποτίουν φόρο τιμής στους μάρτυρές μας, που χρησιμοποιούν αγενείς και προσβλητικές εκφράσεις κατά του αγαπημένου μας Ατατούρκ και του Προέδρου, δεν μπορεί να είναι παιδιά αυτού του έθνους ή μέλη της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Η Τουρκία, να κατασχέσει τα αγαθά και τις περιουσίες τους, να κλείσει το Κόμμα DEM και να άρει την ασυλία των αυτονομιστών βουλευτών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το ίδιο ισχύει και για όσους δεν τιμούν την ελληνική σημαία…..να κατασχεθεί η περιουσία τους και να απελαθούν….

  2. Ο γερο-Μπαχτσελί ας πάει σε κανα γιατρό να κοιταχτεί γιατί το “παλούκι” του ψώνιου και της υπερηφάνειας του μπήκε βαθιά ξέρετε που….
    Ας αφήσει τις μ@κα…ιες ο Μπαχτσελί κι ας έρθει στην Ελλάδα να δει πόσο βαριά είναι η λ..ούτσα του τσολιά! Να έρθει ο παππούς Μπαχτσελί(που το παίζει και πολιτικός τρομάρα του) να μαζέψει καμιά ελιά κι ας αφήσει την μπουρδοπαπαρολογία για τον εξισλαμισμένο “Πρόεδρο”-“Σουλτάνο” γεροΕρντογάν.

Leave a Response