Ν Α Ι !!!  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΕΙ !!!  Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!  Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” !!!  “ΚΛΕΙΔΩΣΕ” Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ ΤΗ …ΔΙΠΛΗ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ !!!  4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – ΝΟΥΜΕΡΟ 12 Η ΠΡΩΤΗ !!!

Κοινοποίηση:
Screenshot_24

Ένας θρίαμβος, ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ αυτών που έρχονται.

Και θα το πω.

ΝΑΙ, θα το πω:

Και ένας ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ θρίαμβος.

Ένας προσωπικός ΘΡΙΑΜΒΟΣ που κλείνει ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κ.Αντωνιαδη όσες φορές έχω πει σε φίλους και γνωστούς για τον θρίαμβο σας με χλευάζουν και με ειρωνεύονται. Τον τελευταίο καιρό που πέφτουν κάτω σαν τις μύγες και θάβουνε τον ένα μετά τον άλλο έχουν αρχίσει να βάζουν το μυαλό τους σε λειτουργία. Πιο πολύ λυπάμαι τα παιδιά που δεν τα ρωτησε κάνεις για αυτό που τους έκαναν. Εγώ θα εξακολουθήσω να πιστεύω σε σας να προσέχετε πολύ τη σωματική σας υγεία γιατί παραμονεύουν όλοι “οι άριστοι”πώς θα φάνε αυτούς τους έχουν καταλάβει.. … Συγχαρητήρια κυριε Αντωνιάδη για μένα είστε νικητής!

  2. Μπράβο κ Αντωνιάδη γ…….α τους με άμμο θαλασσης, δεν είσαι μόνος σου είναι πολλοί μαζί σου κ δεν το γνωρίζεις πρόσεχε όμως την σωματική σου ακεραιότητα ,Μην σε στείλουμε όπως τον ΚΑΡΑΙΒΑΖ. Με εκτίμηση.

  3. Ο δευτερος με κατι Αρχιδια ΝΑ μαζι με τον Στεφανο . Στην Ελληνικη Κυβερνηση ( που αντι για Μπατσους θα εχει τον Στρατο ) που θα δικασει ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!! Εναν Εισαγγελεα θελουμε τωρα με Τεραστια Αρχιδια !!!!!!!! ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑ !!!!!!!!!!

  4. ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ

  5. Μπράβο κ.Αντωνιάδη, σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια, από τις λίγες θετικές ειδήσεις που άκουσα τα τελευταία χρόνια.

    1. Συμφωνώ απόλυτα, μια ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ είδηση, μέσα στην καταχνιά που δημιούργησαν τα κόμματα & κομματίδια του οικονομικού κατεστημένου & ξένων συμφερόντων….

  6. μπράβο ! Αν καταφέρεις, κόντρα σε όλους, να τους καταδικάσεις, θα σε κάνουμε άγαλμα

Comments are closed.