Νύχτα τρόμου στο Σύνταγμα: Άντρας με καραμπίνα σε έξαλλη κατάσταση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Κοινοποίηση:
ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν άντρας ημίγυμνος σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε κρατώντας καραμπίνα μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, απειλώντας να ανοίξει πυρ.

Ο άνδρας εμφανίστηκε μπροστά από τη Βουλή, κρατώντας ένα πανό το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας, πραξικόπημα», μια καραμπίνα και φώναζε ακατάληπτα πράγματα.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο Σύνταγμα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ο δρόμος εκκενώθηκε και οι Εύζωνες απομακρύνθηκαν από το μνημείο.

Δεν ήταν σαφές εάν είχε κάποιο αίτημα ή απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Μετά από περίπου 90 λεπτά ο άντρας συνελήφθη, καθώς δύο ομάδες των ΕΚΑΜ τον περικύκλωσαν, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Μετά τις 5:00 το πρωί άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ επέστρεψαν και οι Εύζωνες στο μνημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αλλος ενας βλακας και μισος…αλλοστε αμα ηθελαι να τους κανει ζημεια μπορουσαι και μερα με χιλιους δυο τροπους

  2. Κρατήσου ρε, που τρόμαξαν οι εύζωνες από τα απλυταριά (!!!) … Εντολές να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους πήραν και αυτές εκτέλεσαν. Με ένα απλό σκούντηγμα του ενός εύζωνα θα ξαπλώνονταν κάτω -σε κατάσταση λιποθυμίας- δέκα άπλυτα … αλλά βλέπεις έχουμε “πολιτισμένα” πολιτικά ανδρείκελα που δεν θέλουν επεισόδια και εντάσεις που τους σκιάζουν το image τους, γι΄αυτό δίνουν εντολές απεμπλοκής … Αλλιώς δεν θα διανοούνταν τα άπλυτα να τολμήσουν να πλησιάσουν εύζωνα σε απόσταση ενός μιλίου και βάλε …
    ΄Αντε με την κάθε ανόητη τρελοκαμπέρω που μπαίνει και σχολιάζει ό,τι κατεβάζει η κούτρα της …

  3. Για ποιο λόγο απομακρύνθηκαν οι Εύζωνες και κλήθηκαν οι μπάτσοι ; Οι Εύζωνες τι ρόλο βαράνε’ προφανώς διακοσμητικό, όπως και όλοι οι νερόβραστοι φύλακες της χώρας μας, που πληρώνονται για να κάνουν ασκήσεις επί χάρτου .
    Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι τι κάνουμε όλοι οι μακάκες του καναπέος

    1. Για τον ίδιο λόγο που πριν απο χρόνια το εβαλαν στα ποδια τρέχοντας σα τους λαγούς όταν τους την έπεσαν κάτι άπλυτοι

    2. Οι εύζωνες είναι παιδιά που κάνουν τη θητεία τους στο στρατό δεν είναι ΕΠΟΠια και μονιμάδες. σε αυτους αναφέρεσαι λογικά

Comments are closed.