Νόβακ Τζόκοβιτς: Δεν θα παίξει στο US Open λόγω εμβολίου

Κοινοποίηση:
Τζόκοβιτς

Σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» η USTA (διοργανώτρια του US Open) ανακοίνωσε ότι δεν απαιτεί από τους τενίστες να είναι εμβολιασμένοι για να παίξουν στο Grand Slam που αρχίζει στις 29/8 αλλά θα σεβαστεί τη νομοθεσία των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ ως γνωστόν απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα σε όποιον δεν έχει κάνει εμβόλιο κατά του Covid-19 κάτι που σημαίνει πως ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να αγωνιστεί.

Όλα αυτά την ημέρα που η USTA ανακοίνωσε τις λίστες συμμετοχής στο US Open και στους άνδρες υπάρχει το όνομα του Σέρβου.

 

«Σύμφωνα με τους κανόνες του Grand Slam, όλοι οι παίκτες που πληρούν τις προϋποθέσεις εισάγονται αυτόματα στην κλήρωση του απλού ανδρών και γυναικών με βάση την κατάταξη 42 ημέρες πριν από την πρώτη Δευτέρα της εκδήλωσης. Το US Open δεν υποχρεώνει τους παίκτες να εμβολιαστούν αλλά θα σεβαστεί τη θέση της κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με τα ταξίδια στη χώρα για μη εμβολιασμένους πολίτες εκτός ΗΠΑ.», εξήγησε με δήλωση η USTA.

Έτσι εάν οι ΗΠΑ δεν αλλάξουν την τακτική τους σχετικά την είσοδο των μη εμβολιασμένων στη χώρα ο Νόλε θα χάσει και 2ο Grand Slam στο 2022 μετά από το Australian Open.

Ο ίδιος έχει σημειώσει ότι δεν θα εμβολιαστεί και ξεκαθάρισε πως δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ εάν δεν έχει εγγυήσεις ότι θα εισέλθει στη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Υποκλινόμαστε στο Μεγαλείο σου, ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΝΟΛΕ !!!
    Είσαι μακράν ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ !!!
    Είτε παίξεις είτε δεν παίξεις είσαι ο ΝΙΚΗΤΗΣ … ΄Εχεις κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη όλων των νουνεχών ανθρώπων του πλανήτη …

  2. Στα ρ…….α του η Αμερικη και τα εμβολια.Μπραβο του και που δέν εμβολιαζεται και που τους γραφει ολους που ζητανε να βαλουν στο σωμα τους δηλητηρια με θανατηφορες παρενεργειες.

  3. Ότι και να του κάνουν μια ζωη Νο.1 θα είναι,και σαν ΑΘΛΗΤΉ Σ και σαν ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ που είναι!!! Νο.1 θέλουν δεν θέλουν!!!!!!!!

  4. Είδη προς εξαφάνιση το ήθος , η πίστη και οι ιδέες , ζωάδια με σκυμμένο κεφάλι απαιτούν πλέον. Νόλε άρχοντα!

  5. Μαλλον η Νεα Υορκη και οχι ολες οι ΗΠΑ, δεν νομιζω στο Τεξας να ισχυουν αυτα….

  6. Λες και είναι ο οποιοσδήποτε Πάνος που θα τον δουν και δεν θα ξέρουν ποιός είναι κι από που ήρθε.

  7. ας περασει και με αεροστατο…… στην μελβουρνη ανεμβολιαστος να μην ερθει…………… ειμαστε ακομη παρα πολλοι ανεμβολιαστοι και θα ξανακανουμε θεατρα……… χαιρετισμους στον χρυσοβαλαντη………

  8. Φυσικα μπορει να περασει απο Μεξικο χωρις κανενα ελεγχο . μονο ενα τεστ χρειαζεται τιποτε αλλο

  9. Οι ΗΠΑ απαγορεύουν την είσοδο με αεροπλάνα σε ανεμβολίαστους.
    Μπορεί άνετα να ταξιδέψει στο Μεξικό και να περάσει νόμιμα από τα χερσαία σύνορα.

Comments are closed.