Νυχτερινή απόδραση στις Μπαχάμες της Ευρώπης. ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΥΣΤΕΡΙΚΟΥ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ. Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά το στραπατσάρισμα από τον κουμπάρο Ευάγγελο. Νέος αρχηγός της ΝΔ, Ο Ν. Δένδιας, δικηγόρος των Ρότσιλντ στην Ελλάδα. Η παγκόσμια διαπλοκή έχει αποφασίσει για εμάς, χωρίς εμάς

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser30-3

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ TOY ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 30-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

24_Maketa_MAKTV.indd

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μάγκες πρέπει να φύγει οπωσδήποτε η Κούλα. Ας έρθει ο Μασώνος ο Δένδιας στην τελική ποιό σοβαρός είναι…

  2. …ας αναλάβει την προεδρία της Νέας… Δημοκρατίας (😂) και κανά γνήσιος Μασόνος, μπας και δει αυτή η χώρα καμμιά άσπρη μέρα!

  3. Τώρα είναι που χρειάζεται όσο ποτέ ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο εκεί δεξιότερα της ΝΔ να σταματήσει τον κατήφορο και να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό όσων απέχουν απ’την κάλπη. Πρέπει όμως να παραμερίσουν κάποιοι το εγώ μπροστά στο εμείς. Αυτοί είναι η δυσκολία του Έλληνα που προτιμά να λέγεται πρόεδρος και ας έχει ένα κομματιδιο του 0,3%. Πάντως κάτι πρέπει να γίνει για να μην αρχίσουν πάλι να μεγαλώνουν άλλα ανώμαλα σχήματα.

  4. Ο/Η Όλοι για τον εαυτό τους πιστεύουν ότι είναι έξυπνοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου λέει:

    Ευτυχώς που μέσω του χακαρισματος κατάλαβα την αλήθεια.

  5. Το ερώτημα είναι ποιους καλύπτει ο Κούλης? Ποιοι μετέφεραν τα παράνομα χημικά και για ποιον? Γιατί δείχνει τέτοια εμμονή να τους συγκαλύψει ο Κούλης?

  6. Μιζοτάκης και μπλε πασοκ ΠΡΈΠΕΙ να πεθάνουν ! 🙏

  7. Κλεφτες δολοφονοι ανωμαλοι προδοτες λαμογια ψευτες αθρησκοι Ενα κρατος για αποσυρση αφου πλεον εχει πεθανει

  8. Αι σιχτιρ σε ολους Σας βαρεθηκαμε και σας; συχαθηκαμε πια

  9. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ..ΚΛΑΙΩ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ..Ο ΚΛΟΟΥΝ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ..ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙ..ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ Κ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΩΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ Κ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ..ΡΕ ΚΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ…ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ.. Κ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ??

  10. Έχει πολλούς “προεδρους” και “πρωθυπουργούς” η Ελλάδα και στην σκηνή και στα παρασκήνια.

Comments are closed.