Ντόρα κατά Σαμαρά: «Η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Εκφράζει τον εαυτό της»! Προβλέπεται αίμα…

Κοινοποίηση:
ntora-mpakogianni

Έμμεση απάντηση στα όσα δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του, σχετικά με την πολιτική ταυτότητα της ΝΔ, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι η ΝΔ «δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά».

«Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η ΝΔ εκφράζει τον εαυτό της» ανέφερε με νόημα η κα Μπακογιάννη στις αιχμές του κ. Σαμαρά ότι η ΝΔ μετατρέπεται σε Ποτάμι και αγνοεί τη δεξιά και την κεντροδεξιά.

«Κάθε φορά που η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά. Όποτε συρρικνώθηκε έγινε αντιπολίτευση» σημείωσε η πρώην υπουργός ενώ στο ερώτημα αν υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ και αν μπορεί κάποιος τη δεδομένη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Σκάι απάντησε: «Δε νομίζω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΜΠΗ ΣΑΣ ΚΗΡΑ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΩΝ ΣΑΣ………..

  2. ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΔΟΥΛΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΕΙΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΣΤΟΝΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΔΟΥΛΑ …

  3. Η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο πολιτικό ναυάγιο.

  4. Η ΝΔ αυτή τη στιγμή εκφράζει ξεκάθαρα μόνο το μητσοτακέικο

  5. ουυυυυυυσσσσττττ ρεεεεεε
    πολυ σωστα αρκετα σε πληρωσαμε αναρχοπλυτη δοσιλογη εξαφανησου εσυ και η οικογενεια σου αρκετη συμφορα φερατε σε αυτη την χωρα δεν σας θελει κανεις και τα κλεμμενα αφηστετα πισω δεν σας ανηκουν
    ρεεεεεεε ουυυυυυσσσστττ

  6. Κατέβα από τον σβέρκο μας επιτέλους…Αρκετά δεν σε πληρώσαμε τόσα χρόνια; Ποιό το(θετικό) έργο σου;

Comments are closed.