Ντόρα Μπακογιάννη: Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο… «ανήκει στο παρελθόν»!

Κοινοποίηση:
1

Η τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου το 1974 «ανήκει στο παρελθόν», δεν είναι ζήτημα του παρόντος.

Αυτό είπε επί της ουσίας η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «OPEN» πριν τρεις μέρες.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έπρεπε η Ε.Ε να δείξει παρόμοια «ευαισθησία» για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, επιβάλλοντας κυρώσεις, η κ. Μπακογιάννη απάντησε:

«Αυτό όμως ανήκει πλέον στο παρελθόν, σε μια Ευρώπη που ήταν διχασμένη, που πραγματικά δυσκολευόταν να πάρει αποφάσεις» και, πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα, πρόσθεσε: «Αυτό που έγινε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν αδιανόητο να το σκεφτεί κανείς».

«Αδιανόητη» δηλαδή η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά… «μακρινό παρελθόν» η τουρκική εισβολή το 1974. Επιβεβλημμένες οι κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία, αλλά «ωχού μωρέ, ποιός ασχολείται με την διχοτομημένη Κύπρο…».

Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Να την χαίρεστε οι ψηφοφόροι και υποστηρικτές την κ. Μπακογιάννη και το πολιτικό της συνάφι.

Υ.Γ: Για την ιστορία και μόνο θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε σε διεθνή συνάντηση δημάρχων και συνυπέγραψε διακήρυξη μαζί με τον «δήμαρχο» της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Πηγή: atexnos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κατα μανα,κατα κυρι ντορογιος,και χαρακιρι !!!!!!!!!!!!

  2. Συμπερασματικά: Δεν φταίει ο π@@στ@ς ο πολιτικός, φταίει ο μ@λ@κ@ς που τον ψηφίζει.

  3. Και ο Ιγνατιου ο μεγας ελλην Κυπριος πατριωτης δημοσιοκαφρος καβαντζομενος απο το Αμερικα τη της ειπε το αφησαι ετσι απλα??

  4. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ????ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΑΙ ΚΑΝΤΙΛΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣ…Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΦΑΜΗΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ……ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΜΑΧΗΤΙ…… ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ…………..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΠΑΣΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ………………………ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

  5. Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ. Ο ΓΕΩΡΓΗΣ .ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ….. ΣΤΑΙΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΟΙΣΘΟ…….ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΡΙΖΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΑΧΤΗΛΟ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΓΝΕΣΤΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…..ΕΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ…ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΣΤΟ ΕΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΓΙΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ……ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…………………ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

Comments are closed.