Ντόρα Κουτροκόη: «Κλείνω την πόρτα στον ΣΚΑΪ. Δεν φέρθηκαν έντιμα»

Κοινοποίηση:
dorakoi

Iδαίτερα ενοχλημένη με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή «Σήμερα», αλλά και από το κανάλι, η Ντόρα Κουτροκόη.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο Happy Day και δεν έκρυψε την πικρία της για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν στο κανάλι του Φαλήρου, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για τους δύο συνεργάτες της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ντοράκι εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα, απορώ πως ασχολείσαι με δαύτους, κάνεε μια εκπομπή δική σου να γουστάρουμε, εν ανάγκη γίνε influencer .

  2. Βρήκε το θάρρος να πει για τον Σουλεϊμάν Αχτσουν μπράβο της

  3. Πανέμορφη αλλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά.πηγαινε σε κανένα πρωί άδικο γλάστρα.

  4. Αχ ντορακι μου εσύ…Κατι θα βρεις να κάνεις,δε σε φοβαμαι..Οπως όταν ήσουν κολυμβήτρια,έβαζες ότι υπήρχε στα ντους στις τρύπες σου…………..!

  5. Γιατι και πως στεκονταν στις 12ποντες σαν πελεκανος δεν θα το καταλαβω ποτε…… οχι οτι ειναι η μοναδικη, αλλα καπως στηριζοντε ολες τους σε ξυλινα ποδια………κατα τα αλλα παντου συμβαινουν αυτα που της συνεβησαν…… «ειναι και αυτη μανουλα;;»

  6. ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΟΥΚΛΑ;

  7. …εσύ δεν χάνεσαι..όλο και κάποιο μπ@ρδελοκάναλο θα βρεις για να σπατουλάρεις όποιον σου δώσουν “εργολαβία” πάλι….άει σιχτίρ, νεοταξίτικη κ@λ@τρυπίδα….

  8. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ……

Comments are closed.