Ντόναλντ Τράμπ : “Πιθανώς να είναι προβοκάτορας των ANTIFA, ο 75χρονος που σπρώχτηκε από αστυνομικούς (φωτο & βίντεο)

Κοινοποίηση:
tramp

Την πιθανότητα o 75χρονος που σπρώχτηκε από αστυνομικούς να είναι προβοκάτορας του κινήματος ANTIFA, αναφέρει στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας ότι σκοπός του ήταν να εντοπίσει τις συχνότητες επικοινωνίας της αστυνομίας και να τις αχρηστεύσει. Ο 75χρονος Μάρτιν Γκουτζίνο σπρώχτηκε από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από το δημαρχείο του Μπάφαλο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

“Ο διαδηλωτής του Μπάφαλο που σπρώχτηκε από την αστυνομία μπορεί να είναι ANTIFA προβοκάτορας. Ο 75χρονος Μάρτιν Γκουτζίνο σπρώχτηκε μακριά, αφού φάνηκε ότι προσπαθεί να ανιχνεύσει τις αστυνομικές επικοινωνίες, ώστε να αχρηστεύσει τον εξοπλισμό (επικοινωνίας). Παρακολούθησα ότι έπεσε πιο δυνατά, σε σχέση με το πόσο σπρώχτηκε. Θα μπορούσε να είναι στημένο;”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από έναν δημοσιογράφο του τοπικού δημόσιου ραδιοσταθμού WBFO και ακολούθως αναρτήθηκε στον ιστότοπό του και τον λογαριασμό του στο Twitter. Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με λευκά μαλλιά, ο οποίος πλησιάζει μία συντεταγμένη γραμμή αστυνομικών με εξοπλισμό για την αντιμετώπιση ταραχών, με έναν εκ των οποίων να τον σπρώχνει με ένα γκλομπ και έναν δεύτερο με το χέρι του, με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει στο οδόστρωμα και να τρέξει αίμα από το κεφάλι του. Στη συνέχεια, οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς προσπερνούν τον άνδρα, ο οποίος πλέον βρίσκεται καταγής, με τον αστυνομικό που τον απώθησε με το γκλομπ να σκύβει από πάνω του, προτού όμως τον απομακρύνει ένας συνάδελφος του. Τέλος, ακούγεται μία φωνή που καλεί ιατρική βοήθεια.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ

  2. Λες και δεν μπορούσε να πάει 10μέτρα πιο αριστερά , Σον και καλά.εκει να δείξει ότι χέζει τα πάντα να πάει κόντρα και να πάει ανάμεσα τους που προωθούνταν. Να πω ότι ήταν έξω απ’ τον λευκό Πύργο η σε καμία πλατεία γεμάτη από πλήθος κόσμου επικρατώντας ένα κλίμα μάχης και ερχόταν πολλοί μπάτσοι κατα μέτωπον και τον ξαπλώσαμε οκ , αλλά εδώ επίτηδες πήγε κατευθείαν εκεί στο μπούγιο τους λες.κσι δεν είχε άλλη διαδρομή

Comments are closed.