Ντροπή για τον Παναγιωτόπουλο και τον εισαγγελέα – Αυτό είναι ΦΙΜΩΣΗ του ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση:
panagiotopoulos_

Θα πρέπει να ντρέπεται ο Υπουργός Έθνικής Άμυνας,θα πρέπει να ντρέπεται και ο εισαγγελέας που κάνει ανάλογα πράγματα.

Πρόκειται για φίμωση του Τύπου και οφείλουμε να το καταδικάσουμε!

“Παρέμβαση εισαγγελίας για δήθεν πτήση F-16 μέχρι την Καβάλα”

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε η «είδηση» που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι ανήμερα της 15ης Μαρτίου τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος τύπου F-16 έφτασε μέχρι την Καβάλα.

Με αφορμή τη δημοσίευση της συγκεκριμένης πληροφορίας, η οποία διαψεύστηκε σε όλους τους τόνους από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Μάλιστα, την έρευνα θα διενεργήσει η Ασφάλεια Αττικής, σύμφωνα με την παραγγελία της εισαγγελίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος πάντως έχει προχωρήσει σε διάψευση των συγκεκριμένων πληροφοριών με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στη σχετική ανάρτησή του ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπερπτήση τουρκικού F-16 πάνω από την Καβάλα; Πρόκειται για τον ορισμό της ψευδούς είδησης. Όσοι την αναπαράγουν καθίστανται αυτομάτως υπόλογοι. Με αυτά τα θέματα δεν παίζουμε!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν είναι προδότες, σκοτούρες δεν γουστάρουν, θέλουν το παντελόνιασμα να είναι ξέγνοιαστο. Από την άλλη και με πιρούνια να μας την πέσουν…

  2. AYTO TO ANΟΗΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ (ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ) ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ !!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΥΡΓΕ???? ΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ???? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

  3. Ε ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΤΗΣΗ………….ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ Μ…ΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΠΕΤΑΝΑΙ………………ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΗΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

Comments are closed.