Ντροπή βρε Τούνη: Aνέβασε φωτογραφία με τα οπίσθια της αλλά… κάτι πήγε πολύ λάθος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
toynh

Η Ιωάννα Τούνη μοιάζει να γνωρίζει καλά τα «δυνατά» της σημεία και δεν χάνει ευκαιρία να τα προβάλλει στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πρώην φιναλίστ του «My Style Rocks» έχει ποζάρει με τα 0πίσθιά της σε πρώτο πλάνο, μια πολύ συγκεκριμένη ανάρτηση, όμως, που έκανε την εμφάνισή της στον λογαριασμό της Τούνη μερικές ώρες πριν, έφερε τα πάνω – κάτω.

Οι followers της έσπευσαν να την κατηγορήσουν για υπερβολικό Photoshop καθώς το συγκεκριμένο σημείο του κορμιού της φαίνεται εξωπραγματικά μεγάλο για τον σωματότυπό της, με την Ιωάννα να απαντά με ένα βίντεο από τη συγκεκριμένη πόζα στην οποία αποκαλύπτεται πως η λήψη δεν είχε υποστεί επεξεργασία.

Ωστόσο, ένα «εκπαιδευμένο» μάτι αμέσως καταλαβαίνει πως… κάτι πάει πολύ λάθος, καθώς είναι οφθαλμοφανές πως κάποιος όγκος έχει προστεθεί στο σημείο.

Μα βρε Ιωάννα, από Τούνη το παίζεις… Kardashian;

1

2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτοκολλητος – φορητος μπιντες ειναι παιδια.

  2. τι το περιεργο .Οτι εχει ο καθενας το δειχνει

  3. Ρε κάτω τα χέρια από τούνη, όλοι θα την θέλατε αλλά, ότι δεν φτάνει η αλεπού….ναρα απλά, α ναι, για τον πούτσον ελληνάρες!! χχαχαχα

  4. ΒΛΗΜΑ ολκής, που ψωνίστηκε χειρότερα σε μία από τις σαβουροεκπομπές της TV και μας έχετε πρήξει με δαύτην οι εκαστοτε κοσμικογραφοι (τωρα το λεμε σοουμπιζ)… και από ομορφιά, τίποτε το ιδιαίτερο, για να μην πω στα όρια πριν την ασχήμια… φάτσα, κοντά στη μπουγάτσα δηλαδή! Λίγο σε αλμπανιάρα μου μοιάζει πάντως…

  5. εμεις κατι τετοιες στο χωριο τις πνιγαμε στο ασβεστη, για να χαθει η ρατσα… τους ερμους τους γονεις της σκεφτομαι… ειδικα εκεινο το δολιο τον πατερα, που ουτε στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας του για τσιγαρα,δεν θα πηγαινει απο την ντροπη του ο καψερος… αχ ρε ερμε και συ δεν τραβιοσουνα;;;;

  6. Τι ντροπη ρε παιδια αφου ολοι ξερουν τι ειναι η συγκεκριμενη μανταμ κοροιδευομαστε μεταξυ μας κανονικα δεν ειναι ουτε μοντελο ξερετε πολυ καλα τι ειναι.

Comments are closed.