Ντροπή! Έκλεισαν μαγαζί για ενάμιση ευρώ σε ηλικιωμένο!

Κοινοποίηση:
111

Χρονιάρες μέρες, και κάποιοι έχουν βαλθεί να μαυρίσουν τις καρδιές του κόσμου. Ως γνωστόν με το περιβόητο click away, απαγορεύεται η παροχή αγαθών με μετρητά. Ουδείς φυσικά σκέφτηκε τι θα γίνουν οι ηλικιωμένοι που δεν έχουν ιδέα από διαδίκτυο, πιθανότατα να μην έχουν πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες, στην τελική μπορεί να τους παρουσιαστεί μία επείγουσα ανάγκη!

Όπως παραδείγματος χάριν μια καμμένη λάμπα. Αυτό έτυχε σε έναν παππού στην Καισαριανή, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία στο διαδίκτυο, πήγε σε ένα κατάστημα που πουλούσε ηλεκτρικά είδη και ζήτησε μια λάμπα αξίας ενάμιση ευρώ. Για να μην κάνει Χριστούγεννα στο σκοτάδι. Τόσο απλά.

Ο μαγαζάτορας του την έδωσε, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε αξιόλογος άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα. Προσοχή, μιλάμε για ενάμιση ευρώ. Ούτε κερδοσκοπία δηλαδή, ούτε καταστρατήγηση των μέτρων με σκοπό το άνομο κέρδος. Μία εξυπηρέτηση σε έναν παππού ήταν.

Και όμως, του ανθρώπου του έκλεισαν το μαγαζί! Για ενάμιση ευρώ! Επειδή έκανε το αυτονόητο! Κρίμα…

facebook sharing button
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος σε όλη την οικουμένη, να πιστεύει ότι ο “κύριος” αυτός που επέβαλε αυτή την τιμωρία ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ότι έχει σώας τας φρένας του. Δεν μιλάμε για την ψυχή του η οποία είναι σκάτενη.

  2. μπράβο στο κατάστημα, σκατά στα μούτρα των “Αρχών”

  3. για την αχρηματη κοινωνια ολα γινοντε το κατάλαβες ελληνακο προβατάκι ??? νεα ταξη πραγματων ολα ηλεκτρονικά

    1. Ο όρος αχρήματη κοινωνία είναι λάθος. Αχρήματη ήταν η κοινωνία για κάποιους αιώνες στην αρχαία Ελλάδα, όπου οι άνθρωποι βασίζονταν στην ανταλλαγή προϊόντων.

  4. Κρέμασμα θέλουν, φασιστομουτρα του χειριστου είδους εφαρμόζουν σταλινικες μεθόδους.

  5. Ερχεται συντομα ο καιρος να κλείσουμε ολα αυτα τα ερπετα στην κλουβα.

Comments are closed.