Ντροπή!!Μέσα σε κοντέινερ κάνουν μάθημα τα παιδάκια του δημοτικού στο Δήλεσι Βοιωτίας!!

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Πραγματικά, πρίν λάβουμε αυτό το Δ.Τ, δεν περιμέναμε ότι στο Δήλεσι,τον άλλοτε εκλεκτό θερινό προορισμό για τους κατοίκους της Αθήνας, θα κάνουν μάθημα τα παιδάκια μέσα σε κοντέινερ!!

Είναι ντροπή, την ίδια ώρα που το κράτος νοικιάζει ξενοδοχεία για να φιλοξενεί ανθρώπους απο χώρες που κανένα σεβασμό δεν τρέφουν προς την χώρα μας και τους νόμους της, τα ίδια μας τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε τριτοκοσμικές συνθήκες! Το ακούτε κύριε Δήμαρχε Τανάγρας ; Είναι ντροπή!!
 
Ανέγερση Νέου Δημοτικού Σχολείου στο Δήλεσι Βοιωτίας
Σύγχρονο «Γεφύρι της Άρτας» τείνει να γίνει η ανέγερση Δημοτικού Σχολείου στο Δήλεσι.
Πολλές υποσχέσεις από το 2006 έχουν μείνει στα λόγια. Τα παιδιά, όμως, κάνουν μάθημα σε κοντέινερ σε νοικιασμένο χώρο και ακατάλληλες αίθουσες.
Η αγανάκτηση και η οργή μας είναι μεγάλη. Τόσο μεγάλη- που μέσα σε λίγες μέρες- μαζεύτηκαν 708 υπογραφές . 708 όχι στην κοροϊδία από τον Δήμο Τανάγρας και τις κυβερνήσεις διαχρονικά.
Κύριε Δήμαρχε ενεργοποιηθείτε, διεκδικήστε, απαιτήστε …
Ως πότε θα είμαστε πολίτες Β΄ κατηγορίας;
Απαιτούμε εδώ και τώρα νέο σύγχρονο σχολείο στο Δήλεσι.
Γερωμαρκάκη Ελισάβετ
newspull.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΑ’Ι’ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ;;

  2. Σιγά βρε φίλε !! Εδώ δεν χτίσαμε σπίτια για τους λαθρομετανάστες που θες και σχολείο!! Κάτσε να τους φτιάξουμε πρώτα εκείνους!! Εσύ είσαι μειονότητα αδελφέ. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία !! Μάθε και καμιά προσευχή του Ισλάμ πρώτα !!

  3. Αντε και κατω απο τον πλατανο σας ευχομαι οπως τις παλιες ωραιες χρυσες εποχες του Πλατωνα.

  4. καμμια ντροπη ουτε συ αλλος Κουλη με τα τσαρουχια ψιφησαν στις τελευταιες εκλογες και εκει παλυ καλα που τους εχει σε κονταινερ και οχι σε καμμια σκηνη……Μιλαμαι για την Βοιωτεια εναν απο τους πλουσιοτερους νομους της χωρας

Comments are closed.