“Ντρεπόμαστε που ψηφίσαμε αυτό το κόμμα. Είναι ξεφτίλες”!

Κοινοποίηση:
sfodri-epithesi-mitsotaki-milane-gia-to-aigaleo-kai-zoun-sta-boreia-proastia-protos-stoxos-i-meiosi-foron

Αναγνώστης μας αγανακτισμένος απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, τα λέει έξω από τα δόντια! Ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο ίδιος αναφέρει και ντρέπεται για τα όσα βιώνει αυτή η χώρα.

Διαβάστε:

“Αυτό το έγραψα σαν σχολείο στο Instagram του κύριο Μητσοτάκη. Ξέρω ούτε που θα τον αγγίξει. Ντρεπομαστε που ψηφίσαμε αυτό το κόμμα. Είναι ξεφτηλες και μας δουλεύουν και από πάνω. Θα αποδοθούν ευθύνες μας λένε. Δηλαδή θα παραιτησουν τον ανύπαρκτο της πολιτικής προστασίας και θα τον βάλουν κάπου αλλού βλέπε Χαρδαλια. Βγήκε ο εισαγγελέας να ζητήσει ευθύνες αμέσως για παράκληση συγκοινωνίες και γαι την Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη ακόμα να βγάλουμε τα αποτελέσματα.

Όχι κύριοι έχετε αποτύχει παντελώς και αν έχει κότσια ο ίδιος ο πρωθυπουργός η οποίος άλλος θέλει από την κυβέρνηση τον προκαλώ να έρθει σε δημόσιο διάλογο με τους πολίτες σε ένα πάνελ εγώ πρώτος θα πάω αλλά δεν τολμανε γιατί βλέπεις οι πολίτες δεν θα ρωτάνε στηλ Χατζηνικολαου.

Ντρέπομαι ειληκρεινα που με την ψήφο μου συνβαλα έστω και λίγο ώστε να μας κυβερνά ε αυτοί που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους γιατί όπως μου είχε πει κάποιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κάποτε ότι είναι δυνατόν να πιστεύω ότι κάποιος που παίρνει ένα μισθό 7000 να τον νοιάζει πως περνάει ένας που περνει 650.Εγω φταίω που νόμιζα ότι αυτή είναι προσωπική του άποψη και όχι και των 300.Μαλλον είμαι πολύ ρομαντικός η μάλλον πολύ βλακας”.

Screenshot_20220125_094231_com.instagram.android

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κάηκε ή μισή χώρα, όι κάτοικοι στο Αρκαλοχώρι μενουν ακόμη σέ λυόμενα, σεισμοι , πλημμύρες και δεν παραιτήθηκε ουδείς Κ περιμένεις τώρα το φιλότιμο τους,??

  2. Δυστυχώς εσύ είσαι βλάκας πού ψήφησες έναν ελληνόφωνο μισέλληνα τό τσιράκι τής ανθελληνικής
    εβραικής λέσχης Μπίλτερμπεργκ πού μισεί τήν Ελλάδα καί τούς Ελληνες.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.