“ΝΤΟΥ” ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ-ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ! “ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ”… (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
rouvikonas_euaggelatos_stefanidou

Παρέμβαση με τρικάκια πραγματοποίησε πριν από λίγο ο φεμινιστικός τομέας του «Ρουβίκωνα» έξω από τη βίλα του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου στην Κηφισιά, κατηγορώντας τους, μεταξύ άλλων, για «ξέπλυμα» της κυβέρνησης μέσα από τις εκπομπές τους.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Αν και ιδεολογικοι μου αντιπαλοι μπραβο τους..μπραβο στον καθε αγνο ιδεολογο που μαχεται το τυραννικο δημοκρατικο καθεστως και τα λαμογια που το υπηρετουν..που ειναι οι “δικοι” μας?ακροδεξιοι και εθνικιστες λακεδες?α ναι…ψηφιζουν κλασιδιαρη και μεσα απο το ιντερνετ λενε “ζητω το εθνος” και οτι “θα παρουμε την πολη”…απλα ντροπη στον εθνικο χωρο-αποχωρητηριο..

  2. Σήμερα τα εξαγορασμένα κανάλια και τα δελτία αποβλάκωσης θα το έχουν πρώτο θέμα.
    Όταν ο Φουρθιώτης μπουκάρει στο υπουργείο με μπράβους και απειλή τότε για τα ίδια κανάλια μούγκα.
    Με όλη αυτή την αδικία την ασυδοσία και τη λεηλασία που βλέπουμε στο τέλος όλοι θα γίνουμε αναρχικοί.

  3. Κάθε πουτάνα δεν έχει ντροπή μέσα της. Τα ίδια θα ξανακάνει και χειρότερα!

    1. Ο Θεός δέν καταριέται καί μάς είπε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!

  4. Ενοοια σας βρωμοσκυλα και 2..θα πατε εκει που σας αξιζει..στη χωματερη..τηλεσκουπιδια!!!

  5. ένα μεγαλο μπραβο στο Ρουβικώνα.
    Βέβαια αυτά τα σκουπίδια θα βρουν ευκαιρια από την επιθεση για να ζητησουν 24ωρη προστασια από το Χρυσοχοιδη και θα τους πληρωνουμε 10 αστυνομικούς να τους φυλανε με λεφτα φορολογουμενων.

    αν τους βαλουν προστασια με ασυνομικους πρεπει να γινει χαμος. Δεν μπορούμε να πληρωνουμε οι φορολογούμενοι ασφαλεια για σκουπίδια όπως στεφανιδου, ευαγγελατος, φουρθιωτης.

  6. Να μας δείξει ο εισαγγελατος τη γραπτή πρόσκληση του στον Ρουβίκωνα και την απόδειξη πληρωμής τους.Δεν μασάμε τίποτα ρε.

  7. Παντως οταν το συγκεκριμενο ζευγαρι εκτελουσε την πληρωμενη του αποστολη εναντια στην Χ.Α, ο Ρουβικωνας τι εκανε? Ενωσε δυναμεις με το υπολοιπο συστημα που υποτιθεται οτι εναντιωνεται. Ενωσε τη φωνη του με τους Ευαγγελατους και τους Νουδουλους.

    Επισης εννοειται πως εαν ο Ρουβικωνας αποτελειτο απο εθνικιστες θα ηταν φυλακη εδω και χρονια,κανοντας το 1/10 απ οσα κανει σημερα ο αναρχικος ρουβικωνας.

    Ο κοσμος εχει κατασιγχαθει το συγκεκριμενο ζευγαρι και επρεπε να γινει ενα επικοινωνιακο κολπο ωστε να παρουσιαστουν εως θυματα. Ο αιωνια ατιμωρητος Ρουβικωνας ειναι ο,τι πρεπει για τετοιες δουλιτσες.

  8. Όλοι θα γίνουμε ρουβικκωνες με την σαπιλα που υπάρχει

  9. Να αυξηθεί η φρουρά που είχε το ζεύγος. Ισχυρή δυναμη προστασίας με 9-10 αστυνομικούς στην βίλα τους, τουλάχιστον 9-10 . Αυτοί που έφυγαν απ’ τον Φουρθιώτη μας περισσεύουν. Να διατεθούν σ’ αυτούς.

  10. Πήγανε για τις γόβες της που έδειχνε στο βίντεο ή ψωναρα!!

  11. δεν είναι μόνο αυτοί, όλα τα ΜΜΕ γλύφουν δεξιά κ αριστερά καμία ενημέρωση, πωλήσεις κ προωθήσεις κάνουν συν πλύση εγκεφάλου

  12. Εκεί μας έχει φτάσει η σημερινή κυβέρνηση.
    Να λέμε μπράβο στο Ρουβίκωνα αν και κατά βάθος δεν συμφωνούμε με τις τακτικές του.
    Δεν φταίει το ντουέτο παιδιά αυτό τα φράγκα κοιτάει και τίποτε άλλο δεν το ενδιαφέρει. Φταίει η σημερινή άθλια κυβέρνηση (ίσως η χειρότερη μετά το 1821) που δημιουργεί και θρέφει Ευαγγελάτους , Τατιάνες , Μένιους και όλο αυτό τον άθλιο συρφετό που ελέγχει και ρυθμίζει τις ζωές μας. Πατήστε το ρημάδι το κουμπί. Μόνο έτσι εξαφανίζονται.

  13. Και επιπλέον, ο άντρας της αδελφής του Ευαγγελάτου είναι αυτός που έχει τα πορνοτηλέφωνα, που παίζουν νύχτα στα τσοντοκάναλα.

  14. Χαντακωθηκε με τον Ευαγγελατο επρεπε να παντρευτει εναν ισχυρο αντρα τωρα οπως τους πει το καναλι θα κανουν

  15. Με το προηγούμενο σχόλια για τα ομόφυλα ζευγάρια θέλω να καταλήξω στο εξής. Αν η κυβέρνηση θεσμοθετήσει κάτι τέτοιο, αυτομάτως παραδέχεται τη σαπίλα και τη μη αναστροφή της κοινωνίας και της οικογένειας σε μια υγιή κατάσταση, προς τέρψη μιας ταπεινής και ανώμαλης μειοψηφίας. Είναι μείζον ηθικό ζήτημα και προφανώς ορθολογισμού, όχι όμως όπως τον φαντάζεται ο κάθε πούστης σεργουλόπουλος, ψεύτης και υποκριτής, αλλά όπως ισχύει στην πραγματικότητα και αναδεικνύεται από την ξεκάθαρη λογική, απαλλαγμένη από κάθε προκατάληψη κάθε υγειούς ατόμου. Στον Σρόιτερ εύχομαι ολόψυχα τα παιδιά και τα εγγόνια του να βγούν πουστάρια και να τα πηδάνε οι πακιστανοί στην ομόνοια στο όνομα του ορθολογισμού και της συμπόνοιας του.

  16. O Σρόιτερ έχει στην εκπομπή του τον ομοφυλόφιλο Σεργουλόπουλο και ισχυρίζονται ότι τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα υιοθεσίας. Ας υποθέσουμε ότι η κοινωνία μας λειτουργεί σωστά, προστατεύει την οικογένεια, η οικογένεια διαβιεί με υγεία και ευτυχία και τα παιδιά μεγαλώνουν σωστά. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και όχι στην ορφάνια και τα ιδρύματα. Σε αυτήν την περίπτωση της υγειούς οικογένειας, πως τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά; προφανώς και δεν είναι δυνατό. Άρα, η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια οφείλεται στη σάπια κοινωνία. Όταν λοιπόν, ένα ομόφυλο ζευγάρι ζητά παιδί, και επικαλείται αγάπη κλπ κλπ είναι τουλάχιστον ψεύτες και υποκριτές, διότι σε μια υγιή κοινωνία δεν θα είχαν αυτήν την ευκαιρία. Και τι θα κάνανε; θα τεκνοποιούσαν με ένα άτομο του αντίθετου φύλου. Αυτό είναι οικογένεια; είναι αγάπη ή προδοσία και υποκρισία; Έχω τη γυναίκα μου, αλλά έχω και το γκόμενο μου (ή τη γκόμενα μου). Για αυτό οι ομοφυλόφιλοι είναι και πολυγαμικοί. Διότι δεν πιστεύουν στις σχέσεις, στην αγάπη, στη δέσμευση. Μόνο, πως θα γαμηθούν καλά, πως θα ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους. Διότι σε μια υγιή κοινωνία δεν θα μπορούσε. Εκτός αν ο μπαμπάς και ο μπαμπάς μπορούν να κάνουν μωράκια…. Στη φύση τα σκυλάκια πηδάνε σκυλάκια και όχι σκυλίτσες, αλλά από αυτό δε βγαίνουν κουταβάκια. Όταν αποκλίνεις από τους κανόνες της φύσης αυτό είναι ανωμαλία. Ας δεχθούμε ως φυσικό φαινόμενο την ομοφυλοφιλία. Η οικογένεια ομόφυλων δεν είναι. Είναι ανωμαλία. Όλοι έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε πατρότητα ή μητρότητα. Αυτός όμως που έχει πέος δεν μπορεί να νιώσει τη μητρότητα. Μητρότητα σημαίνει κάνω παιδιά , τα βγάζω από τα σπλάχνα μου. Όταν λοιπόν ο Λάκης νιώσει μητρότητα αυτό είναι ανωμαλία. Εκτός και αν τα γειώνουμε όλα, στο όνομα του εξορθολογισμού και γαμιόμαστε με ότι κινείται σαν τα σκυλιά, σαν τα ζώα. Εντάξει, δε θα τους πετάξουμε στον Καιάδα. To παιδί μου αν βγει ομοφυλόφιλο πάλι θα το αγαπάω. Τι να κάνω. Αλλά όταν μια μειοψηφία, προσπαθεί να περάσει την ανωμαλία τους ως τάξη πραγμάτων και να μας την επιβάλλει αυτό είναι πλέον Φασισμός. Και ο φασισμός πατάσσεται.

    Όσον αφορά το Ρουβίκωνα, αν και γενικά δεν εγκρίνω τη δράση τους, καλά της κάνανε της Σκατιάνας και του ρουφιάνου της.

  17. ΣΟΥΡΓΕΛΟΧΛΕΧΛΕΔΕΣ……..
    ….
    OTAN ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ`ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ……………

  18. Στείλτε τον Ρωσοπόντιο αρχηγό του Ρουβίκωνα Καλα’ι’τζίδη στο χώριο του στο Καζακστάν να κάνει τον επαναστάτη εκεί.

  19. Μπραβο ρε μαγκες…Ο κοσμος αγανακτησε μ’αυτο το καργιολοντουετο.

  20. Επιτέλους το καταλάβατε,άντε να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν οι κουκουλοφόροι δωσυλογοι του μιζοτακη

Comments are closed.