Ντου από ξηρά και θάλασσα κάνουν οι Λ@ΘΡΑΙΟΙ! Συναγερμός στο Λιμενικό: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στα Κύθηρα

Κοινοποίηση:
ηνηγ

Δεν είναι μόνο το εσωτερικό σκηνικό της χώρας που ζέχνει λόγω των απανωτών εκτελέσεων της μαφίας με διασυνδέσεις με πολιτικούς, καναλάρχες και εφοπλιστές όπως είπε εχθές ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κ.Βελόπουλος.
Δεν είναι μόνο ότι οι δύο δολοφονηθέντες εχθές Βασίλης Ρουμπέτης και  Διονύσης Μουζακίτης, που ανήκαν στην ομάδα των Σκαφτούρου-Στεφανάκου, κυκλοφορούσαν  με αυτοκίνητο που ανήκε στην  εταιρεία του Γιάννη Αλαφούζου «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.». είναι και οι συνεχείς εισβολές των λαθραίων μεταναστών που φτάνουν στη χώρα όποτε και όπως θέλουν.

Με άλλα λόγια η χώρα βάλλεται από παντού: κρίση μέσα εισαγόμενη κρίση και από έξω.

Ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επιβαίνουν  περίπου 100 μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκε σήμερα πριν από λίγο σε θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Κυθήρων από σκάφη του Λιμενικού, μετά από τηλέφωνο στον αριθμό 112 όπου ειδοποίησαν για την άμεση ρυμούλκησή τους σε ελληνικό λιμένα,.

Βάσει πάγιας διαδικασίας οι επιβαίνοντες δήλωσαν ότι το σκάφος κινούταν προς την Ιταλία αλλά ανοικτά των Κυθήρων ειδοποίησε για ρυμούλκηση.
Οι ελληνικές αρχές οι οποίες είχαν παντελή άγνοια του πλου του σκάφους, που διέπλευσε όλο το Αιγαίο ανενόχλητο κινητοποιήθηκαν άμεσα για την παροχή βοήθειας στους μουσουλμάνους και σκάφη του Λιμενικού έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων.

Το  σκάφος που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, οδηγείται αυτή την ώρα στο λιμάνι της Νεάπολης Λακωνίας.

Οι 100 και πλέον μουσουλμάνοι αφού καταγραφούν θα οδηγηθούν προσωρινά σε ΚΕΠΑ, όπου θα συμπληρώσουν για τυπικούς λόγους την απαραίτητη αίτηση ασύλου, πριν μεταφερθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

Όπως άλλωστε διακηρύττουν οι  ελληνικές «Αρχές» είναι εγρήγορση και προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να αποτρέπουν παράνομες εισόδους στη χώρα, σεβόμενοι όμως πάντα τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου. Δηλαδή  ελεύθερη είσοδος για όλους.

Ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση προπαγάνδιζε ότι θέλουμε ξένους εργάτες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές  και οι ξενοδόχοι διαμαρτύρονται  ότι υπάρχει έλλειψη εργατικών χεριών στον κλάδο, φαίνεται πως το εγχείρημα των αλλοδαπών δεν πάει καλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ντού από παντού ξέφραγο αμπέλι το Ελλαδιστάν

  2. Το Κουλιστοτσιπρισταν δεν εχει συνορα! Μπατε σκυλοι αλεστε… καλη κονομα στις…ΜΚΟ!

  3. Ασε μας χορτασαν στα ψεματα.Αν πραγματικα το ηθελαν αυτοι μεσα στην ελλαδα δεν θα εμπαιναν με τιποτα. ΜΚΟ εχουν , λεφτα μαζευουν .Τον λαο θα σκεφτουν η τις τσεπες τους ;;;;

Comments are closed.