Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση για τα παιδιά του – Έτσι είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Κοινοποίηση:
ntemis1

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για τα παιδιά του στην εκπομπή Game Night στον Sport 24.

Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, απάντησε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι».

Η ζωή έξι μήνες μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή
Έξι μήνες έχουν περάσει περίπου, από την ημέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι μόνος στην προσωπική του ζωή και ζει σε σπίτι στην Παιανία, όπου μετακόμισε μετά από τον χωρισμό.

«Πριν από κάποιους μήνες είχε γραφτεί πως είναι σε σχέση με παίκτρια του GNTM, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε και το διέψευσε ο ίδιος σε συνεργάτες του στην εκπομπή που παρουσιάζει σε συνδρομητικό κανάλι. Είναι στο σπίτι του κλεισμένος, πηγαίνει στην εταιρία του και βλέπει παλιούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν βγαίνει καθόλου έξω και βλέπει μόνο αθλητικά κανάλια» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Πρωινό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ε οχι και να πεσει σε καταθλιψη γιαυτη τη ξενερωτη που μοιαζει λες και εχει καταπιει μπαστουνι του γκολφ!

  2. Κρίμα. Χάθηκαν τα καλά κορίτσια ρε φίλε; Τι άλλο θα περίμενες;

  3. Α ρε Ντέμη. Βρήκες και συ γυναίκα για να κάνεις σπίτι.
    Είδες πολλές τραγουδιάρες να κρατούν οικογένεια ?

Comments are closed.