Νουλέζας για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας: Αν υπάρχει παιδική πορνογραφία, θα παραιτηθώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης απάντησε στα όσα είπε ο συνήγορος της οικογένειας της 10χρονηςγια πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού από επιχειρηματία.

Ο κ. Νουλέζας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι αν υπάρχει παιδική πορνογραφία, θα παραιτηθεί της υπεράσπισης.

Δείτε σε βίντεο τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ελεοςςςςςςςςςςςςς ..ρωτηστε τι εστι νουλεζας στην κατερινη …χαχαχαχαχαχα τα ραδικια τα ξερετε?????

  2. Δικηγόροι γιατροί δημοσιογράφοι κοινώς μπουρδέλα με τίτλους ευγενείας….

  3. Μέχρι και ο Νουλέζας νομίζει μπορεί να μας κοροϊδεύει , αλλάζει τις δηλώσεις του καθώς τον βολεύουν . ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ.

  4. Ρε, άει στο διάβολο καραγκιόζη. Μάς δουλεύεις κιόλας.

  5. Αυτός πάλι τι σόι δικηγόρος είναι που μιλάει με στυλ χαζού κοιτώντας στον ουρανο και ξενδιαντροπα προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια. Το ποσό γελοιοποιείται δεν ξέρει γιατί συνήθισε να είναι γελοίος και να τον υποτιμά όλο το δικηγορικό συναφι. Το ότι πήρε και χρήμα τον κάνει να το τερματίζει…μα πόσο νυστικός ο χασοδικης που τον δουλευε ο μαύρος πελάτης του …μόνο για σοβαρες υποθεσεις το σουργελο αχαχαχα

  6. Όχι μωρέ την απήγαγε για να κάνουν παρέα, την έβαψε, της έδωσε ναρκωτικά, μπήκε με το παιδί στην μπανιέρα, είπε πως της κάθησε λουκούμι, είπε πως είναι παιδόφιλη, πέταξε υπολογιστές, αλλά προς Θεού, δεν υπάρχει παιδική πορνογραφία. Κλέβουμε παιδιά κάνουμε ό,τι έκανε η ανώμαλη και όλα τα ρίχνουμε πού ακριβώς; Στα ναρκωτικά; Στην άτιμη κοινωνία; Σε κακή ψυχολογία; Μεγάλο καθίκι ο δικηγόρος, σκέτος εμετός. Μπουκώθηκε με το ματωμένο χρήμα και αντί απλά να το βουλώσει θέλει να το παίξει και ηθικός για το θεαθήναι. Στους γιατρούς να τα δώσει το κάθαρμα!

Comments are closed.