Νοσοκομειακοί Γιατροί: ” Όχι άλλη υποκρισία, γιατί οι ώρες είναι δύσκολες και κρίσιμες”. Αρνήθηκε να τους δει ο υπουργός Υγείας

Κοινοποίηση:
giatroi

Οι νοσοκομειακοί γιατροί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως αντιπροσωπεία τους ζήτησε συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς της Υγείας, αλλά αρνήθηκαν να τους συναντήσουν λόγω κορωνοϊού.

Διαβάστε την επιστολή τους:

“Το υπουργείο αρνήθηκε να συναντήσει την αντιπροσωπεία των νοσοκομειακών γιατρών (0ΕΝΓΕ). Στις 19/3/2020  ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και ο Υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης  αρνήθηκαν να συναντήσουν την αντιπροσωπεία των νοσοκομειακών γιατρών… «λόγω κορωνοϊού»!!!

Επικαλέστηκαν την επιδημία του κορωνοϊού για να αποφύγουν να ακούσουν αυτά που λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η επιδημία του κορωνοϊού.

Αιτήματα  των Γιατρών:

  1. Δεν θέλουν να ακουστεί η επείγουσα ανάγκη για όσο το δυνατόν περισσότερες κλίνες ΜΕΘ έστω και τώρα.
  2. Δε θέλουν να ακουστεί ότι ενώ χρειάζεται μόνιμο προσωπικό υπόσχονται προσλήψεις γιατρών με διετή σύμβαση και μετά τη λήξη της σύμβασης θα απολύονται!
  3. Δε θέλουν να ακουστεί ότι έχουν προσλάβει μόλις 100 επικουρικούς γιατρούς για την αντιμετώπιση της επιδημίας, τη στιγμή που υπάρχουν τουλάχιστον 6.000 ελλείψεις γιατρών στο δημόσιο σύστημα υγείας.
  4. Δεν θέλουν να ακουστεί η επείγουσα ανάγκη για επαρκή εφοδιασμό με ατομικά μέσα προστασίας ώστε να μην αρρωστήσουμε μαζικά και βγούμε εκτός μάχης.
  5. Δεν θέλουν να ακουστεί για την άμεση επίταξη κρεβατιών, κλινικών, ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα ώστε να  μπορέσει να ανταπεξέλθει το σύστημα υγείας.
  6. Δεν θέλουν να ακουστεί ότι πρέπει να εξασφαλιστεί μεγάλη επάρκεια σε κιτ και αντιδραστηρίων και τα test πρέπει να διενεργούνται απολύτως δωρεάν με αποκλειστική ευθύνη των επίσημων κρατικών φορέων.

Όχι άλλη υποκρισία με κλάματα, γιατί οι ώρες είναι δύσκολες και κρίσιμες!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. 7) Δέν θέλουν νά ακουστεί ότι εμάς (μια συγκεκριμένη κατηγορία… ανθρώπων(!!!)) δέν μάς ενδιαφέρει τό ότι ήρθε ό κοροναϊός στήν Ελλάδα καί οί μισοί Έλληνες δούνε τά ραδίκια ανάποδα , γιατί εμείς είμαστε απλοί δημόσιοι υπάλληλοι , θέλουμε νά δουλεύουμε λίγο καί νά κονομάμε καλά χρηματάκια , εάν θέλετε ήρωες πάτε νά τούς βρείτε σό ’40 ή καί πιό πίσω…
    8) Βλέπε 7…

  2. Δωστε λεφτα στους ιατρούς και υγειονομικους παλιοαλητες τους εχετε ξεβρακωτους και τους βαζετε να ζητουν φακελακια ….ντροπη !!οχι παλαμακια δωστε κλινες μεθ εξοπλισμο και καντε διορισμους κανονικους με λεφτα οχι αντιδωρο…..ΦΑΓΑΤΕ τα λεφτα του λαου παλιο κλεφτες….ΔΩΣΤΕ και ΣΩΣΤΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ…πηγαινουνε στα νοσοκομεια οι λαθραιοι με τον δικηγορο της ΜΚΟ και τρεχουν οι ιατροι …..και ο ελληνας ουτε μασκουλα …ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ τωρα και βοηθηστε τον ελληνικο λαο τους ελληνες την ΠΑΤΡΙΔΑ μΑΣ

  3. βγήκαν και πάλι οι ζαιοι και οι λοιπές “”δημοκρατικές” δυνάμεις … ανταρσύα κλπ … που αντί να βάλουν πλάτη για την σωτηρία του λαού για τον οποίο κόπτονται κάνοντας τα αδύνατα δυνατά, όπως οι πλειονότητα των συναδέλφων τους, βγήκαν παγανιά να μας πουν τί; απλά να μας αραδιάσουν ξανά τις κομματικές τους θέσεις και απόψεις … η μειοψηφία για μια ακόμη φορά κατά της πλειοψηφίας … δημοκρατία γαρ … σοβαρευτείτε “σύντροφοι”

Comments are closed.