Νοσοκομείο Παίδων, ώρα μηδέν! Χωρίς θέρμανση όλη το βράδυ!

Κοινοποίηση:
gna_paidwn

Ντροπή και μόνο, μπορεί να νιώσει κάποιος από την καταγγελία του αναγνώστη μας.

“Από χθες το βράδυ όλο το νοσοκομείο είναι χωρίς θέρμανση!!! Καθόλου!!! Η μόνη μέριμνα ήταν 2 ώρα τα ξημερώματα να παρέχουν 1 επιπλέον κουβέρτα!!! Πλέον το σύνθημα δεν είναι Κούλη γ@μιεσ@ι, είναι Κούλα θα σε γ@μησουμε!!!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν εχετε καταλαβει οτι τα χρηματα που εχουν διαθεσιμα ειναι για τα αλλοδαπα;;;για εμας τους Ελληνες τιποτα παρτε το χαμπαρι

  2. Δε βλεπω και τιποτα παραξενο! Φραγκα γιοκ! Παπαλα και τα δανεικα! Μονο τα κεφαλιατικα απ τ Αφγανακια ειναι η κονομα τους!
    Ελληνοπουλα ψωφειστε ειναι η επιταγη της Κουλας!
    Τι ψυχη θα παραδωσεις ρε αθεο ον μη πω τιποτα χειροτερο!

  3. μόνο γενικώς ξεσηκωμός απαιτείται! Όμως, πως να συμβεί όταν άρρενες και θήλυς (τώρα ένα φύλο) μέχρι την ηλικία των περίπου 65 είναι με ένα ipad στο χέρι να ανταλλάσσουν από απόψεις μέχρι και γκόμενους/ες μέσω facebook; Δεν έχουν χρόνο είναι όλοι απασχολημένοι και υπνωτισμένοι!

  4. Από γεννήτριες πώς πάμε ; Χορηγοί ξυλωθειτε νά σώσετε τό σύστημα !

  5. Αν αληθευει οτι τα αρρωστα παιδακια ξεπαγιασαν[εμαθα καπου τα βγαλανε στο κρυο να πανε σε αλλο κτιριο,δεν ξερω,ειμαι τελειως σοκαρισμενος]τοτε,ρωταμε ποιός ψηφισε Μητσοτακη και τον αφηνουμε επιτοπου,αφου εχουμε καψει ολα τα μαγαζακια της ΝΔ.Αυτο ξεφευγει μαγκες.

Comments are closed.