Νεύρα πολλά! Ο Νίκος Μουτσινάς τα έβαλε με την αστυνομία. Κατήγγειλε αστυνομικούς για κατάχρηση εξουσίας

Κοινοποίηση:
Καταγραφή-90

Ένα περιστατικό κατάχρησης εξουσίας από αστυνομικούς κατήγγειλε μέσω Instagram ο Νίκος Μουτσινάς.

O Νίκος Μουτσινάς με ανάρτησή του και συγκεκριμένα με ένα Instagram story, κατήγγειλε ένα περιστατικό κατάχρησης εξουσίας από αστυνομικούς.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός πριν από λίγες ώρες ανέφερε στην ανάρτησή του πως αστυνομικοί προσήγαγαν στο ΑΤ Ψυχικού ανήλικο που γυρνούσε από το σούπερ μάρκετ με την κατηγορία ότι είχε περάσει αρκετή ώρα από τη στιγμή που έστειλε το μήνυμα στο 13033.

Μάλιστα, όπως αναφέρει: «στο τμήμα δέχτηκε χλευαστικά σχόλια για την εμφάνισή του και τον απείλησαν πως θα κατηγορηθεί για απείθεια μιας και δεν συνεργάζεται με την αστυνομία, ενώ του πήραν το κινητό και ζητούσαν τον κωδικό του για να το ελέγξουν».

1111

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πρέπει να κάνεις ένα θέμα Στέφανε που έχει να κάνει με τα δικαιώματα των μπάτσων σε περίπτωση που σε συλλάβουν κι ενώ έχεις τα απαραίτητα χαρτιά και αιτιολογίες πάνε να πιαστούνε από λεπτομέρειες για να κοπανήσουν πρόστιμο, πχ απο που ήρθες κ που πας ή πηγες, πόσος χρόνος πέρασε, κι αν εισαι σε κάποια λογικά ορια, δηλ μπορώ εγώ να πάω σε γιατρό να κάνω εξέταση, να έχω στείλει σμσ στις 9 το πρωί κι άρα να τελειώσω στις 11, κ μετά να βολτάρω στα μαγαζιά δήθεν ψαχνω τη στάση λεωφορείου για να παω σπίτι? υπάρχουν κάποια όρια και σε μένα κ στο μπάτσο, (καλά εγω που είμαι σε νησί κυκλοφοράω χωρίς μάσκα , μόνο οταν μπαίνω σε μαγαζιά, και με κοιτάνε καλά καλά οι γείτονες αλλά άλλο αυτο, για το τυπικό λέμε)

  2. Ζούμε στην ΧΟΥΝΤΑ-ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ του Κούλη!
    Εδώ γράφουν όταν πας να πιεις νερό και έχεις λίγο την μάσκα κάτω σε αυτό θα κολώσουν;
    Υπάρχουν και υπάρχουν αστυνομικοί,όμως είναι ορισμένοι καθήκια με Κ κεφαλαίο που για να σε γράψουν σκαρφίζονται διάφορα χαζά αν δεν τους γουστάρει η φάτσα σου.
    Και όσο για το περιστατικό που έγραψε ο Μουτσινάς έκαναν Μακακία από την στιγμή που δεν έχει χρονικό όριο η έξοδος και κακώς τον έγραψαν και τον πήραν μέσα.

  3. Απ΄τη στιγμή που οι περισσότεροι αστρονομικοί έχουν προσληφθεί επί βαθέος πασοκ και είναι μετά συγχωρήσεως … αγράμματοι, τι περίμενε;
    Λίγοι είναι οι σοβαροί και μορφωμένοι. Οι υπόλοιποι είναι κάτι τσογλ,( κ.τ.λ. τουρκιστί) που έχουν δει την εξουσία ανάποδα.
    Και βέβαια κάθε χούντα χρειάζεται τέτοια αντικείμενα για να επιβάλλει την εξουσία της.
    Δεν είναι πια φίλοι, αλλά εχθροί του πολίτη. Εκεί κατάντησαν. Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις.

Comments are closed.