Νεκpός στην Πανόρμου – Άστεγος πέθανε μόνος στον κεντρικό δρόμο της Αθήνας

Κοινοποίηση:
μακ

Στο δρόμο, σε ένα παγκάκι της Πανόρμου, εκεί που ήταν το τελευταίο σπίτι του, βρέθηκε νεκρός ένας 63χρονος άστεγος άνδρας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο άνθρωπος, είχε αφήσει ώρες πριν τον εντοπισμό του την τελευταία του πνοή. Παρότι είχε πεθάνει σε έναν κεντρικό δρόμο της Αθήνας, πέρασμα για τους βιαστικούς επιβάτες του μετρό, κανένας δεν είχε αντιληφθεί ότι ο άνθρωπος στο παγκάκι ήταν νεκρός. Δίπλα του, βρίσκονταν οι σακούλες με τα υπάρχοντά του.

Όταν έφθασε το ΕΚΑΒ, ο άνθρωπος βρισκόταν ήδη σε ακαμψία.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πολύ σοκαριστικό για τον αιώνα που διανύουμε, να πεθαίνουν συνάνθρωποί μας στο δρόμο από ασιτία, κρύο,και χωρίς μια περίθαλψη.Και μετά μιλάμε για Πολιτισμό της εποχής μας.Τεχνολογικό; ναι βέβαια. Πνευματικό; δεν νομίζω. Μία ρομποτική κοινωνία που με τρομάζει. Η εκκλησία πού είναι; Χρυσοκέντητα άμφια, μεγάλες κοιλιές και ροδαλά μαγουλάκια. Το Κράτος; μηδενική παρουσία,αδιαφορία.Επαίρεται για τα λιγοστά ιδρύματα που έχει, κι,αυτά λεηλατούνται από τους γνωστούς αγνώστους.Πνευματικός,κανονικός Μεσαίωνας. Πάντως εγώ, δεν δίνω χρήματα στους άστεγους, γιατί γνωρίζω πως τ’αρπάζουν άλλοι που τους εκμεταλεύονται. Απλά τους προμηθεύω φαγητά από ταχυφαγεία και ρούχα καθαρά και σε καλή κατάσταση που δεν φοράμε. Και επίσης κουβέρτες.. Ολο το νόημα της Χρηστιανικής Θρησκείας. Δεν νομίζετε;

  2. Θεός σχωρεστον. Σαν το σκυλί πήγε ο άνθρωπος και οι άλλοι σπιτωμενοι με φως νερό τφ θέρμανση και γεμάτη η μπάκα και η μπάνκα.

  3. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ

  4. Κρατικη “κοινωνικη” πολιτικη! Αν ητανε λαθρο θατανε ζωντανος! Ετσι κ.Αδωνι? Ευγε σου για αλλη μια φορα γαβ γαβ του κ.Μητσοτακη!

Leave a Response