Νεκτάριος Κυρκόπουλος: Σοκάρει το γνωστό μοντέλο με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει! “Φοβάμαι να κοιμηθώ, ειδικότερα μόνος μου»

Κοινοποίηση:
1

«Αυτό με τρομάζει τόσο πολύ που όσο κουρασμένος και να είμαι, φοβάμαι να κοιμηθώ, ειδικότερα μόνος μου» αποκαλύπτει


Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος είναι Έλληνας, μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό –κυρίως σε χώρες της Ανατολής- και έχει στο ενεργητικό του μικρές συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Bollywood στην Ινδία.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως υποφέρει από υπνοπαράλυση.

 

«Ναι υπάρχει ένα μυστικό μου που δεν γνωρίζει κανείς και ίσως είναι καιρός να το δημοσιοποιήσω. Βασανίζομαι συχνά από το φαινόμενο της υπνοπαράλυσης, δηλαδή, ενώ έχω ξυπνήσει δεν μπορώ να κουνηθώ» εξομολογείται ο ίδιος.


«Αυτό με τρομάζει τόσο πολύ που όσο κουρασμένος και να είμαι, φοβάμαι να κοιμηθώ, ειδικότερα μόνος μου.
Γι’ αυτό όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, ενώ έχω ένα μεγάλο και άνετο σπίτι, πάω και κοιμάμαι στο σπίτι του κολλητού μου, που είναι μικρότερο και στριμωγμένο, αρκεί να μην είμαι μόνος μου».

Και συνεχίζει: «Άλλες φορές στο εξωτερικό, αφήνω το skype on line όλη την νύχτα, που είναι μέσα και η ξαδέλφη μου, μέχρι να με πάρει ο ύπνος.
Στη Σαγκάη που ζούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχα φέρει στο σπίτι μου τον οδηγό μου, τη γυναίκα του και το παιδί τους να μένουν μαζί μου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Eπίσης, υποφέρω από αγοραφοβίες, νιώθοντας αίσθημα πνιγμού όταν βρίσκομαι σε πολύ κόσμο.
Όλα αυτά προέρχονται από το ακανόνιστο πρόγραμμα ύπνου, από το αυξημένο στρες και από τις εναλλαγές του περιβάλλοντος και πολλών ταξιδιών που κάνω και πιστεύω αν ηρεμήσω θα εξαφανιστούν από τη ζωή μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σε λίγες αράδες με αφορμη το προβλημα του να μας πει ότι διαθέτει οδηγό,ένα μεγάλο σπίτι,έναν φίλο που ζει στριμωγμένα ,αλήθεια γιστι δεν φιλοξενεί αυτός τον φίλο του στο δικό του αφού είναι μεγαλυτερο;Και μπράβο που ενώ έχει αγοραφοβία παίρνει μέρος και σε ταινίες του μπολυγουντ -που δεν τις λες και ταινίες του Αγγελόπουλου-, όπου φημίζονται για τον πολύ κόσμο ,την πολύ φασαρια και γενικά την υπερβολη

  2. ενταξει μας ειπες με δεκα τροπους οτι εισαι λεφτας (ενω ο κολλητος μπατηρης)

  3. Δεν εινε τιποτα σοβαρο ρε μεγαλε κοψε το κοκο κ ολα θα
    Αλαξουν

Comments are closed.