“Νεκρός 50χρονος, υγιέστατος στην περιοχή της Χερσονήσου, πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. Είχε όλες αυτές τις ημέρες παρενέργειες”.

Κοινοποίηση:
εμβολιαστικό κέντρο

Το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Νεκρός 50χρονος, υγιέστατος στην περιοχή της Χερσονήσου, πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. Είχε όλες αυτές τις ημέρες παρενέργειες”.

Και ρωτάμε εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Πόσες ψυχές άδικα θα χάσουμε ακόμη από τα εμβόλια σας;;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Προς το μακελειό, κάντε ένα δημοσιογραφικό άρθρο-λίστα για το πόσοι πέθαναν ως τώρα μετά εως και λίγες μέρες μετά το εμβόλιο. Είναι το ποσοστό θνησιμότητας πράγματι τόσο χαμηλό όπως άλλα άθώα φάρμακα που λένε οτι έχουν παρενέργειες?

  2. Και μετά από τόσες ειδήσεις για θανάτους και παρενέργειες ακόμη πάνε!!! Απίστευτο

  3. Βάλε το βίντεο με τον Εισαγγελατο που είπε οποίος δεν κάνε το μπόλι να χωθεί μέσα στο σπίτι του.
    Δεν το είδα,το ανέφερε κάποιος σε ένα σχόλιο.

  4. Παιδιά εγώ πάντως πραγματικά απέχω ένα βήμα μακριά από το να πειστώ ότι δεν υπάρχει ιός. Ενώ ήμουν σίγουρη ότι το χω περάσει (αφού είχα αρρωστήσει δυο φορές φέτος) και γενικά δεν τηρούσα τα μέτρα, έκανα τεστ αντισωμάτων και προς έκπληξή μου δεν έχω. Αυτό είναι που είναι τόσο μεταδοτικός και τρέχει ο κόσμος και μπολιάζεται και φεύγει από τα μπόλια;

    1. Εμένα δεν μου βγάζει κάνεις από το μυαλό πως το μπόλι γίνεται για άλλο λόγο.
      Αισθάνομαι ότι κάτι άλλο συμβαίνει παγκόσμια και μας το κρύβουν. Τώρα τι ακριβώς 🤔……θα το δούμε στην πορεία.
      Δεν λέω πως δεν υπάρχουν οι ιοί, αυτό είναι σίγουρο.

    2. Ανέκαθεν υπήρχαν ιοί γρίπης ιώσεις ανώτερου κατώτερου αναπνευστικού κλπ όλα αυτά τα συμπτώματα που αναφέρονται για τον κορονοιό είναι ακριβώς τα ίδια με όλες τις ιώσεις που περνούσαν οι άνθρωποι όπως και πριν με SARS τα ίδια είναι με αλλάζουν τα στελέχη και κάθε οργανισμός το αντιμετωπίζει πιο ελαφριά ή πιο βαριά ανάλογα, πάτησαν πάνω σε αυτό και σκηνοθέτησαν το covid19 για άλλους λόγους κάνοντας την τρίχα τριχιά σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες ΜΜΕ κλπ οπότε μία απλή ίωση να έχεις κάνοντας το τέστ πλέον θα βγαίνει θετικό σε κορονοιό γιατί όλοι ήταν κ θα είναι κορόνα ιοί και δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό, έξυπνο ε?

  5. Ο Θεός μας έδωσε μυαλό για να το χρησιμοποιούμε… Τώρα τι; Να λυπηθουμε αυτούς που βαριούνται να το χρησιμοποιήσουν;;;;;;

Comments are closed.