Νεκρός 42χρονος Αρχιλοχίας της 96 ΑΔΤΕ… πατέρας δύο παιδιών

Κοινοποίηση:
stratosthlipsi201128

Σε βαρύ πένθος οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χίου, μετά την είδηση του θανάτου του άτυχου 42χρονου Χιώτη Αρχιλοχία, Γ.Π., ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που αθλούνταν με το ποδήλατό του στην περιοχή του Ανέμωνα.

Σύμφωνα με το diafaneia.eu ο συγκεκριμένα, διερχόμενο Ι.Χ τον βρήκε αναίσθητο στο έδαφος, άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ Χίου, τον μετέφερε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος Αρχιλοχίας άφησε πίσω του γυναίκα και δυο ανήλικα παιδιά.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Δε γινεται να μην πάει ο νους στην ένεση…

  2. ποιοι και πόσο εξαναγκασαν απειλισαντον ανθρωπο για το τρηπημα; αλλιώς θα έχανε την δουλειά του; κ για να σώσει την οικογένεια……..

  3. Βρωμάει ένεση η ιστορία. Από 100 χλμ μακριά.

  4. Παρενέργειες απο το μπόλι;

  5. Από την 1 Σεπτεμβρίου έχουν πεθάνει 4 η 5 στελέχη του Ε.Σ , γαργάρα στο ΓΕΣ τα αίτια άγνωστα ναι η όχι και σε ηλικία από 35 έως 45 χρονών , πόσοι ακόμα θα πεθάνουν για να ανοίξουν στόματα έκαναν το εμβόλιο ναι η όχι , ντροπή και αίσχος σε όλους τους υπεύθυνους- ανεύθυνους .

  6. Συλλυπητήρια στους οικείους του!!!Μήπως όμως εντάσσεται και αυτός ο αιφνίδιος θάνατος, στο κύμα θανάτων έπειτα από τον εμβολιασμό, όπως και στην Κύπρο, που ανέδειξε σε προηγούμενο άρθρο το “Μακελειό”??

Comments are closed.