Νεκρός ο άνθρωπος που “άνοιξε” τον υπολογιστή της Νάνσι Πελόσι. Toν αυτοκτόνησαν;

Κοινοποίηση:
stanton

Ο 53χρονος Κρίστοφερ Στάντον Τζόρτζια, οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, που φωτογραφήθηκε στο γραφείο της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι και έκανε φύλλο και φτερό το φορητό της υπολογιστή κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Καπιτώλιο, βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του.

Ο 53χρονος, εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του,  κάποιες μέρες μετά τη σύλληψή του για τη συμμετοχή του στα του Καπιτώλιου μεταφέρει η “The Sun”. Το σώμα του βρέθηκε από τη σύζυγό του στο υπόγειο του σπιτιού τους στην Alpharetta στη Georgia το Σάββατο το πρωί. Κάλεσε το 911 για να ενημερώσει ότι ο «σύζυγός της είναι νεκρός» και ότι υπήρχε «αίμα παντού». Το γραφείο του ιατρoδικαστή είπε στη θυγατρική  11Alive του NBC ότι ο άντρας πέθανε από τραυματισμό στο στήθος του. Δυο ημιαυτόματα ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Κατηγορήθηκε για είσοδο στο Καπιτώλιο την Τετάρτη το απόγευμα, το θύμα κατηγορήθηκε για “παράνομη διείσδυση στο έδαφος του Καπιτωλίου των Ηνωμένων Πολιτειών κατά της βούλησης της αστυνομίας του” και για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ουάσινγκτον. Ο άνδρας αντιμετώπιζε μέγιστη ποινή 180 ημερών φυλάκισης και / ή πρόστιμο 1.000 $. Είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν ένοχος στο Ανώτατο Δικαστήριο της Washington την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.Toν αυτοκτόνησαν;;;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οποιος χτυπαει γροθια στο ξυραφι της παγκοσμιοποιησης αυτα παθαινει.
    Προς γνωση και συμορφωση των υπολοιπων, η, προς ξυπνημα αυτων που κοιμουνται τον υπνο του δικαιου,
    Η ερωτηση που πρεπει να κανεται στον εαυτο σας ειναι,,,,, ποιος απο τους δυο ειαται εσεις.

  2. Βλέπετε εδώ, από τα μηνύματα, και ποιοι είναι νεοταξίτες καθίκια!!

  3. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

    Να προσέχει και ο ίδιος ο Τραμπ, γιατί είναι ο μπροστάρης και το κόκκινο πανί για τους δειμοκρατοφασίστες.

  4. …..οι απογονοι του Αβρααμ τον ”’τρομαξαν”’ και αυτον οπως κανουν παντα , απο συνηθειο μεσα απο τον ”’πολιτισμο”’ τους.

    1. Είναι φανερόν ότι είχε σώας τα φρένας του. Επρόκειτο περί ευυπολήπτου ανδρός η απώλεια του οποίου έρχεται να μεγενθύνει τον κατάλογον των θυμάτων των λεγομένων “Πεφωτισμένων”, οι οποίοι έχουσιν έναν στόχον και μόνον, την καταστροφή κάθε τι ελληνικού!!!

      1. ….ωστε τσι πουρακι τυρναβου πινεις πρωι-πρωι ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΕ ΑΡΑΚΤΕΕ και τα μπερδευεις ολα σαν ασιατης ελληνοφωνας…

Comments are closed.