Νεκρός βρέφος στου Ζωγράφου: Έρευνα σε βάρος του Ιατροδικαστή ζήτησε ο υπουργός δικαιοσύνης

Κοινοποίηση:
paidon

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας ζήτησε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του ιατροδικαστή στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος από τη Συρία.

Ο κ. Τσιάρας ζήτησε από τον Νικόλαο Καρακούκη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν. 3528/2007. Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος εκ μέρους του ιατροδικαστή που διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση στο 11 μηνών βρέφος και ο οποίος διαπίστωσε κακοποίηση του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ??????ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ????ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ????ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ????? ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!!!!!!

  2. ΕΤΣΙ…ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ “ΤΟΛΜΗΣΕ” ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ 11 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ…ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ Η ΑΛΛΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΜΙΚΡΑ ΒΡΕΦΟΙ….ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ…ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ

Comments are closed.