«Νεκροθάφτη μας κατέστρεψες»! Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ψυχιατρική εξέταση της 44χρονης που έριξε νερό στον Χαρδαλιά

Κοινοποίηση:
1

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει αύριο το μεσημέρι, η 44χρονη αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ) όπου οδηγήθηκε χθες, λόγω του περιστατικού με τον Νίκο Χαρδαλιά. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή», ενώ παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την 12η Ιουνίου.

Το δικαστήριο ήρε την κράτησή της, αλλά, με εισαγγελική διάταξη, οδηγήθηκε στο ΨΝΘ για 48ωρη νοσηλεία. «Αύριο το μεσημέρι, μετά τη σύνταξη της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, θα πάρει εξιτήριο και θα παραστεί στη δίκη. Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός» ανέφερε στο GRTimes η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, συνήγορος υπεράσπισης της 44χρονης

«Διαγνώστηκε μια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα της και υπάρχει σύσταση για την παρακολούθησή της από ιδιώτη γιατρό ή την ένταξή της σε κάποιο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης. Αντιλαμβανόμενη τις συνέπειες του γεγονότος είναι απολύτως συνεργάσιμη με τους ψυχιάτρους» επισήμανε η δικηγόρος, μετά την ενημέρωση που είχε από γιατρό του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σήμερα το μεσημέρι.

«Νεκροθάφτη μας κατέστρεψες»

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το απόγευμα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Δημητρίου Γούναρη, η 44χρονη επιτέθηκε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. Τον προσέγγισε την ώρα που γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην πόλη, και του πέταξε ένα γυάλινο ποτήρι με νερό.

Ταυτόχρονα, άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «νεκροθάφτη μας κατέστρεψες, θα δεις ρε τι θα πάθεις» και «α—– δεν θα γλιτώσεις», κινούμενη απειλητικά προς το μέρος του. Στη συνέχεια ο υφυπουργός κατέθεσε ενόρκως και δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη της συγκεκριμένης γυναίκας, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναγράφεται στη δικογραφία, όταν πραγματοποιήθηκε το περιστατικό, η 44χρονη συνοδευόταν από τον ανήλικο γιο της, ο οποίος τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη από γυναίκα αστυνόμο της Ασφάλειας. Στη συνέχεια, έπειτα από υπόδειξη της μητέρας του, μεταφέρθηκε στο σπίτι των πεθερικών της και παρελήφθη από τον από το παππού και τη γιαγιά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Σκουπιδια της νεας ταξης πραγματων νενεκοι των ναζι σε λιγο δεν θα σας πεταμε νερο αλλα απο τον Καιαδα

  2. Μετά από τόση κ@υλα με τα πολιτικά θα
    ασχολούμαστε .Seize the cock.
    Τι έγινε οι αναρτητικες μαγκιες τελείωσαν?
    Το πρωτοσέλιδο περιμένει τον πρώτο
    συλλογικό διαδυκτιακο οργασμό ενάντια
    στη ΝΤΠ.

  3. Ενώ οι γιατροί την έβγαλαν υγιή,και δεν χρήζει εγκλεισμό στο ψυχιατρείο,ας του πατήσει αγωγή για ηθική βλάβη και να του ζητάει αποζημίωση, θίγονται οι εκάστοτε κυβερνώντες όταν μια ζωή λένε ψέματα στον Ελληνα φορολογούμενο?Εμείς σαν λαός δεν θιγόμαστε?Αλλά καλά μας κάνουν όταν δεν αντιδράμε και ανεχόμαστε όποια ΜΠΟΥΡΔΑ μας αραδιάζουν….Είναι ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

  4. Ο ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑ 450.000 ευρώ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΕ
    ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΕΙΜΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΗΣ , ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ , & ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ.

  5. τελικα ολα τα σιχαμερα λεσια εχουν και απο μια αποψη Ασχοληθειτε με τις μανες σας και αφηστε την χαρα της ηδονης να σας συνεπαρει

  6. Οποίος μιλάει για ισλαμοποίηση πάει τρελοκομείο με εντολή εισαγγελέα . Πιο σταλινικό καθεστώς δεν γίνεται.

    1. Κι ομως εσυ εισαι ακομα εξω,αρα ο ισχυρισμος σου δεν στεκει.

  7. Κύριε Τεζάρη, κάνατε το πιο σωστό σχόλιο. Μόνο στη σοβιετία πήγαιναν τον κόσμο δεμένο στα τρελάδικα. Όντως η συγκεκριμένη είναι σούργελο, όπως είναι και πολλοί γλύφτες του Κουλη και των πανηγυριτζίδων που τον πλαισιώνουν. Αλλά δεν βουτάς μία γυναίκα με ανήλικο για ένα ποτηρι νερό, τη στιγμή που στην Ελλάδα καθημερινά γίνονται τρομερά εγκλήματα. Τι φοβήθηκε ο μυτόγκας;; Ότι είναι τόσο κοντός που πνίγεται και δεν πατώνει σε τόσο λίγο νερό;;

  8. O Ξεχαρβαλιας @εστηκε για το νερο,φαντασου να τουριχνε βιτριολι του φουστη.

  9. Αυτον που με σταλινικο τροπο την εστειλε στο τρελοκομειο θα τον στειλουν για κακουργημα ???

    1. Εγώ απορώ εσένα γιατί δεν σε έχουν μαζέψει ακόμα.

      1. Καλώς την πλύστρα των βρακιών του Χαρδαλιά.

  10. Καλα αυτή δεν είναι τιποτα ,εδώ θελουν ψυχιατρικη εξεταση κατι τεως χρυσαυγιτες και νυν οπαδοι του κλασιδιαρη που θελουν συνεργασια κλασιδιαρη -ραχηλ-κωνσταντοπουλου!! ω ναι το ειδα με τα ματια μου εδώ πριν λιγες ωρες Στεφανε τρελανε μας κι άλλο καλα κανεις και τους βριζεις ,αυτοι καποτε ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ και νουδου και μετα θυμηθικαν την πατριδα ψηφιζαν χ.α. και τωρα θελουν κασιδιαρη ραχηλ.

    1. Καλα εσυ μεινε μακακας με το Κουλις και φαε @κατα αναπτυξη τωρα.Παλι οι “κακοι φασιστες φταίνε προβατο”

      1. Ρε μυδι μιλησα εγω για φασιστες; εγω ειπα την αληθεια ποσο καραγκιόζηδες είναι αυτοι που ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ-νδ μια ζωη μετα το γυρισαν στην χ.α. και τωρα ζητανε τριγωνα κασιδιαρη-ραχηλ και κωνσταντοπουλου…αυτοι εισαστε ρε για αυτό μια ζωη κυβερνάνε απατεωνες ,τι δεν καταλαβες καλα ρε ηλιθιε τι;

        1. Ενω οι αλλοι που μας κυβερνανε τωρα σου καλυπτουν τα γουστα σου,ρε ουστ βλητο βραστο.

  11. Ακούστηκε ότι θα βγάλουν πανό στο γήπεδο με τίτλο ”νεκροθάφτη μας κατέστρεψες” λέτε να ισχύει ?

  12. Λίγος ο Χαρδαλιάς. Όταν κυνηγάς πολίτες για νερό δείχνεις και το μέγεθος σου. Αυτά έχει ο αφορισμός. Φέρνει κακοτυχία.

    1. Από το νερό φτάνεις στο βιτριόλι αν αφήσεις έτσι τους ψυχοπαθείς όμως…

      1. Ένα απλό μπουγελωμα ένας κοντός το μετέτρεψε σε ποινικό αδικημα

  13. Θίχτηκαν κάποιοι Νουδούληδες γιατί μπουγέλωσε τον αγαπημένο τους.
    Ρε πάτα καλά οι νεκροθάφθτες που θα θάψουν για άλλη μια φορά την Ελλάδα και εμάς μαζί δεν θέλουν στήριξη.
    Δεν ξέρω αν είναι τρελή αλλά ξέρω ότι έκανε αυτό που θα ήθελαν να κάνουν οι περισσότεροι ΄Ελληνες.

  14. Αν ήταν κόντρα σε μια εθνική πατριωτική ελληνική κυβέρνηση και πήγαινε ενάντια στην κοινωνία και την πολιτεία τότε ναι δεν θα άξιζε καμία συμπόνοια και υποστήριξη. Όμως όλοι ξέρουν πως κάθε άλλο παρά Έλληνες είναι αυτοί εκεί πάνω και μόνο ελληνικά δεν σκέφτονται και πράττουν, αλλά τελείως ξένα, ανθελληνικά και ό,τι τους πουν οι Εβραίοι αυτά εκτελούν πιστά για το κακό της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας.
    Γ’αυτό πλέον έχει την πλήρη υποστήριξη τουλάχιστον της Θεσσαλονίκης γιατί όλοι βιώσαμε και θα ξανά βιώσουμε την καταπίεση και τα περιοριστικά μέτρα, Μόνο για μας και θα είναι πολύ χειρότερα καθώς το τεστ το κάνανε οι Αλήτες και τα πρόβατα καλά βελάζανε προκειμένου να βοσκίσουν σε περιορισμένα λιβάδια.

  15. Αυτο μας ελειπε τωρα να την κανετε και ηρωιδα το ψωνιο, αντε ρε να σας διαβασει καποιος παπας!!!!!!! Τρελοκουνελε αυτος που εκανε την χωρα ξεφραγο αμπελι και μπουκαραν μεσα ολοι οι λαθροισλαμιστες, ειναι ο φιλος της ο Τσιπρας με την παρεα του Κα Τασια κλπ!!!!!! Αρα η παλιοπροβατινα να μην μιλα για λαθρο!!!!!!!!

  16. ΠΡΟΣ ΒΡΩΜΟΚ#ΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖ@ΙΟΥΣ:
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΕΥΤΟΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΛΠ. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΡΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑΚΙ ΜΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΤΩΣΑΤΕ.. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΙΠ@ Κ#ΛΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΤΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.

  17. θα την βγαλουν βουλευτη με τον συριζα

    χαρδαλια δεν σε βλεπω καλα στην σαλονικα με αυτην

  18. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΒΡΩΜΟΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΥΤΣΟ ΣΕ ΛΟΥΤΣΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΑ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΒΥΖΙΤΟΥ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ

    1. 1) Εχεις αγγελιες της για βιζιτα;
      2) Πολιτικοποιεις μια πραξη που δεν εγκρινεται απο τον συριζα και μια αποψη (φουσκομενο φιασκο ιου) απο ανθρωπους ολων των κομματων και ειδικους παγκοσμιως.
      3) Λες ψεματα περι του οτι το παιζει ψυχακιας. Εισαγελεας της εστειλε. Αν το ζηταγε αυτη , θα μπορουσε ευκολα να ξεγελασει την κομπογιανιτικη ιατρικη ιδιοτητα του διαβολου. ΑΥτη ομως συνεργαστηκε και δεν διαγνωστηκε ασθενης. Εωλο οτι ειπες.
      4) Αποδειξε για το ταξιμο. ΑΛλα και να ισχυει, ειναι ασχετο και μην ενοχοποιητικο για το οτι θελησε ως youtuber να κανει.
      5) Πριν σε παραλαβει αμετακλητα εσενα ο διαβολος, ετσι εμπαθως που φερεσαι δημοσιως, κοιτα να μετανοησεις και να εξομολογηθεις.

      1. Τόση ανάλυση για ένα σουργελο?Ρε δε
        πάμε καλά !Θα ξεπεράσει σε δημοτικότητα
        και το Κασι.Το μόνο κοινό σημείο που έχουν είναι ότι και οι δύο είναι ΓΤΠ
        Υ.Γ.Το τμήμα ΛΟΑΤΚΙ+ θα συμμετασχει κι αυτό στη συμπαράσταση η στραβωσε?

    2. Μην φοβασε νικολακη ,υπαρχουν ακομα πολλοι λουτσοι και για σενα,μην κανεις ετσι

    3. Ε εις καιρό να πας με γυναίκα ε? Αν πας με γυναίκες.
      Μία χαρά τα είπε βαρεμενη βαρεμενη σωστά τα είπε.
      Εσείς νου δούλες αντε να πλύνετε τα σωβρακα του ήρωα σας

  19. Επειδή δεν δικαιολογούσε ο νόμος να την κλείσουν στη φυλακή για το νερό,ήθελαν να τη κλείσουν στο ψυχιατρείο. Αλλά εκεί αποδείχθηκαν πιο σοβαροί.

  20. Τα παιδιά που υπηρετούν με σθένος την ΓΑΛΑΖΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, δεν έχουν μάθει ακόμα πως KANENAΣ εισαγγελέας ΔΕΝ μπορεί να διατάξει ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ/ΝΟΣΗΛΕΙΑ σε ψυχιατρικό ίδρυμα, παρά μόνο ΚΑΤΟΠΙΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ που να δείχνει πως ο ασθενής είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ.
    Και επειδή αυτά, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, (θυμήσου τα τρελάδικα της Σιβηρίας) εγώ ο απλός υπήκοος, ρωτάω τον πρώην υπάλληλο του Μπακογιάννη και νυν κολλητό του Κούλη, γνωστός τώρα στην πιάτσα και σαν ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ, να πει στους ιθαγενείς…
    1. Ταυτίζονται σήμερα αυτά που κάνουν οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ με αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ; ; ;
    2. Εάν ΕΜΕΝΑ μου είχε επιτεθεί μια μαντάμ και με τον ίδιο τρόπο, μου έλεγε και έκανε ότι έκανε σε σένα, (δεν σε σκότωσε, απλά σε δρόσισε με λίγο νερό) Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ Ή ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΞΥΝΕ …. ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ; ; ;
    Για ποιον εισαγγελέα μιλάω, αφού η υπόθεση δεν θα είχε φτάσει ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της περιοχής ! ! !
    Δηλαδή, αυτή την στιγμή με τον τρόπο και τα έργα σας, φωνάζετε πως δεν ισχύει το πρώτο άρθρο του Συντάγματος που λέει, πως: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    1. Πολύ σωστός ο κ.τέζαρης
      Όχι κύριε ποιοι νόμοι!! ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ είναι όλοι αυτοί από την μεταπολίτευση και έπειτα απλά απ’ το 08 που μας διαλύσανε και μας.ρεζιλεψανε παγκοσμίως έχουν το ακαταλόγιστο και δεν υπηρετούν ούτε το Σύνταγμα και τους νόμους ούτε έχουν κάποιο ηθικό φραγμό ή εθνική συνείδηση γιατί πολύ απλά δεν είναι και δεν αισθάνονται Έλληνες μέσα τους. Είναι τομάρια και εκείνοι Ψεύτες και Κλέφτες !
      Παράνομα δρουν και σκέφτονται και απ’ την άλλη θέλουν και να μην τους καταλογιστούν ευθύνες κιόλας για τις αισχρές και απάνθρωπες πράξεις τους κατά της Ελλάδας.

  21. Καλά του κανε του παλιοαλήτη

  22. Αύριο τις 1, κόσμος θα συγκεντρωθεί έξω απο τα δικαστήρια για να την υπερασπίσει.Το γράφουν στο φέισμπουκ

  23. Η ηλιθιότητα σας τεινει στο άπειρο, ψεκασμένοι. Και όποιο δίκιο κι αν έχετε με αυτά που λέτε το χάνετε. Επειδή το σούργελο μίλησε για μετανάστες τσιμπίσατε και την αποθεώσατε. Αχταρμάς εν κρανίω…..

    1. Δεν αναφέρθηκε μόνο για τους ισλαμιστές παράνομους για σένα μετανάστες σκέτο και όλα καλά , αλλά και για το παραμύθι με τον αόρατο ψεύτικο ιό, για την καταπίεση κατά επιλογήν και για το βρώμικο σύστημα που διοικεί περισσότερο από 40 χρόνια τώρα. Για σένα είμαι τρελή αλλά λέει και αλήθειες που μόνο οι ψεκασμένοι δεν μπορούν να αντιληφθούν..!

    2. Για μετανάστες είπε στις κάμερες, στον εισαγγελέα θα του είπε κατάμουτρα περισσότερα

  24. Αυγά η καμία βιτριόλη ήθελε ο συγκεκριμένος πούστης
    Την έκλεισε μέσα εκεί γιατί τους πειράζει η Αλήθεια
    Για μένα η τύπισσα είναι Πολύ σωστή , Όχι Ηρωίδα σαν την Μπουμπουλίνα ..αλλά πολύ σωστή και η μόνη που τόλμησε να σπάσει την χούντα χαρδαλιά λέγοντας αυτά που δεν λέμε οι υπόλοιποι
    Δεν είναι Μπουμπουλίνα όμως έχει την ίδια μοίρα με κάθε ηρωίδα και ήρωα της χώρας αυτής
    Απομόνωση , φυλακή κτλπ..
    Πιάνει και το χέρι λες και τον πυροβολήσαν
    Όμως αν στην θέση της ήταν 50-200 άτομα και του πετάνε πέτρες και αυγά άντε βρες τους και φυλάκισε τους. Μ’αυτήν την ενέργεια απλώς ήθελε το κάθαρμα να αποδείξει πως είναι και λαμόγιο και μην τον ακουμπάτε γιατί στηρίζει το βρώμικο σύστημα που υπηρετούν οι ανθέλληνες και πουλημένοι προδότες.

  25. “Ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα” = τα λέει χύμα και τσουβαλάτα γιατί δεν είναι λοβοτομημένο πρόβατο…. Τζάμπα ψυχιατρείο τη στείλανε τη γυναίκα. Τόλμησε να πει πως εξισλαμίζουν τη χώρα και πως ο κορωνιός δε δικαιολογεί καραντίνα, πέταξε κι ένα ποτήρι νερό σε πολιτικό για διαμαρτυρία (σε άλλες χώρες ρίχνουν τούρτες και ντομάτες), και τη κλείσανε σε τρελάδικο, αν είναι δυνατόν που ζούμε;

    1. Αυγά η καμία βιτριόλη ήθελε ο συγκεκριμένος πούστης
      Την έκλεισε μέσα εκεί γιατί τους πειράζει η Αλήθεια
      Για μένα η τύπισσα είναι Πολύ σωστή , Όχι Ηρωίδα σαν την Μπουμπουλίνα ..αλλά πολύ σωστή και η μόνη που τόλμησε να σπάσει την χούντα χαρδαλιά λέγοντας αυτά που δεν λέμε οι υπόλοιποι
      Δεν είναι Μπουμπουλίνα όμως έχει την ίδια μοίρα με κάθε ηρωίδα και ήρωα της χώρας αυτής
      Απομόνωση , φυλακή κτλπ..

      1. Να εύχεσαι να μη ρίξουν σε εσένα η κάποιο δικό σου βιτριόλι,να δούμε τότε την άποψη σου για το βιτριόλι… βέβαια ότι και να σαι ελπίζω ειλικρινά να μην τεκνοποιήσεις, άντε χαζάδια που δεν ξέρετε τι λέτε,παλιοφασισταριά δεξιά και αριστερά.

    2. Την είχα δει στο shopping star. Φαινόταν ότι είχε ιδιαιτερότητες πάντως. Και το γουστο της στα ρουχα αν θυμάμαι καλά ήταν λίγο του τρελού όπως και αυτά που έλεγε

      1. Από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια αν μη τι άλλο είχε κακαλα και είπε τη γνώμη της στα μούτρα πολιτικού όχι σαν τους πολλούς που τα συζητούν κι όταν τους δουν κρύβονται η βαρανε παλαμάκια

Comments are closed.