Νεαρός μπάρμαν σύμφωνα με πληροφορίες το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊου στην Καλαμάτα – Το μαγαζί οι απαράδεκτοι ιδιοκτήτες το κρατάνε ακόμα ανοιχτό σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη

Κοινοποίηση:
1

Το μήνυμα παρακάτω που μας έστειλε αναγνώστης
Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Καλαμάτας, μπάρμαν από  κεντρικό μαγαζί  της περιοχής με όλα τα συμπτώματα κορωνοϊού. Ήταν στην Ιταλία μαζί με την κοπέλα του.
Το μαγαζί οι απαράδεκτοι ιδιοκτήτες το κρατάνε ακόμα ανοιχτό. 

(προηγούμενη ενημέρωση)

Συναγερμός στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Η επέλαση του επιθετικού ιού συνεχίζεται και πλέον απασχολεί όλο και πιο έντονα και την περιοχή μας. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας εξετάζεται η περίπτωση ενός νεαρού ο οποίος νοσηλεύεται φέροντας τις ανησυχητικές ενδείξεις και από αυτόν λήφθηκε δείγμα και εστάλη στα πιστοποιημένα μικροβιολογικά ινστιτούτα για να εξεταστεί εάν είναι θετικό. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για το ότι ο νεαρός είχε μεταβεί τις προηγούμενες ημέρες στην Ιταλία.

πηγή: best-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το μαγαζι ειναι πολυ πλουσιου ποδοσφαιριστη. Ξερουν οι ντοπιοι

  2. Όσοι ήταν στο Νοσοκομείο τίς Καλαμάτας τους έβγαλαν έξω καί όταν τούς έπερναν συνέντευξη (από τοπικό κανάλι)μια είπε δέν φοβόμαστε το Κορονάιό και τό απόγευμα θα πάμε στο πνευματικό Κέντρο….

Comments are closed.