Νεαροί ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας 14χρονους στο Αιγάλεω -Τους πήραν κινητά και παπούτσια

Κοινοποίηση:
peripoliko-1-696x391

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν δύο μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών όταν τους επιτέθηκε μία ομάδα 15 νεαρών στο Αιγάλεω.

Όπως κατήγγειλαν στον ΑΝΤ1 οι νεαροί, τους ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας για να τους πάρουν τα κινητά και ένα ζευγάρι παπούτσια. Τα όσα έζησαν οι δύο μαθητές είναι ανατριχιαστικά.

Επίθεση με ξύλα και πέτρες

Ξαφνικά μία ομάδα με μηχανάκια και νεαρούς με κράνη ήρθε κατά πάνω τους με ξύλα και πέτρες και άρχισαν να τους χτυπούν.
Τα δύο παιδιά μόλις είχαν τελειώσει από το φροντιστήριο, γύρω στις 20:00, και επέστρεφαν σπίτι τους μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου. Τέσσερις νεαροί ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα και ξαφνικά άρχισαν να τους ξυλοκοπούν, ενώ άμεσα έφτασαν άλλοι δέκα με μηχανάκια. Ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δευτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του, ενώ παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ !!!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!!!! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ !!!ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!

  2. Έχουμε δεχτεί επίθεση. Η δημοκρατία θα μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα τα επόμενα χρόνια.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ = Επεμβαίνει ο Στρατός με οποιοδήποτε κόστος, καθαρίζει την Ελλάδα όπως ήταν το 1980 και επαναφέρει τη δημοκρατία . Εάν δεν συμβεί αυτό κανένα κόμμα δεν μπορεί να κάνει κάτι διότι πολυ απλά έχει χαθεί ο έλεγχος εδώ και πολλά χρόνια.

  3. Αφού και να τους πιάσουν θα τους αφήσουν αμεσως

  4. η κατάσταση εχει ξεφύγει τελείως. Όση αστυνόμευση και να υπάρχει τίποτα δεν θα αλλάξει εαν δεν γίνουν αυστηρές οι ποινές , εγω θα σας πω οτι αυτοί που το έκαναν αυτο αύριο θα συλληφθούν , ε και ? μεθαύριο θα ειναι ελεύθεροι , εαν όμως ήξεραν οτι θα καθίσουν δεκα χρόνια μεσα χωρίς διάλυμα

  5. Οι αλητοπιτσιρικάδες έχουν ξεφύγει τελείως. Αυτά που βλέπουν από τα σπίτια τους κάνουν

Comments are closed.