Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον φαντάρο φίλο της για βιασμό ανήμερα τα Χριστούγεννα

Κοινοποίηση:
ΚΟΠΕΛΑ

Πήγε να δει τον φαντάρο φίλο της  που ήταν σε άδεια, την ημέρα των Χριστουγέννων,  και εκείνος τη βίασε. Αυτό ανέφερε η 22χρονη στους αστυνομικούς σε τμήμα της Δυτικής Αττικής  όταν  την επόμενη ημέρα πήγε με την μητέρα της να καταγγείλει το βιασμό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που παρουσιάζει η «Ζούγκλα»  η 22χρονη ισχυρίστηκε ότι στις εννιά το βράδυ των Χριστουγέννων  πήγε στο σπίτι του φίλου της .

Όταν μπήκε στο σπίτι εκείνος την αγκάλιασε και άρχισε να τη φιλάει και στη συνέχεια την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα  και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα.

Η κοπέλα –  όπως δήλωσε –  του έκανε σαφές ότι δεν ήθελε να συνευρεθεί μαζί του και προσπαθούσε ταυτόχρονα να ξαναντυθεί .

Όμως  ο 25χρονος δεν την άκουσε  και τη βίασε. Η κοπέλα προσπαθούσε να ξεφύγει χωρίς όμως αποτέλεσμα  εξαιτίας της σωματοδομής  του φίλου της ,σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η 22χρονη βρισκόμενη σε σοκ  έφυγε από το σπίτι στις δέκα και μισή το βράδυ και την επόμενη ημέρα πήγε στους αστυνομικούς όπου και κατήγγειλε τον βιασμό της.

Η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή  όπου από την πρώτη εξέταση δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ενώ λήφθησαν και δείγματα  για εξέταση DNA .

Ο 25χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε την πράξη τονίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας με την οποία όπως παραδέχεται και η ίδια διατηρούν ελεύθερη σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Βασικα πρεπει ο εισαγγελεας να ριξει 6 μηνες φυλακη στη κοπελα πρωτα και προστιμο 5000 ευρω για χρηση της αστυνομιας και ολων των υπηρεσιων που εργαστηκαν για ενα ψεμα η για προκληση μεσα στο σπιτι του φανταρου. Πως το ηθελε ακριβως το σεξ η δεσποινιδα ? Εχεις πολυμηνη σχεση με φανταρο,πας σπιτι του οταν αυτος ο φιλος σου δηλαδη βγαινει με αδεια του κωλοτριβεσαι με τα στριγκ και τα ξοβιζα που φορας μεσα στο σπιτι του και μετα φταιει ο ερωτευμενος που θελει τι ? ΣΕΞ !!!! Δεν πατε καλα οι γυναικες πλεον. Το χασατε.

Comments are closed.