Να το λέτε Ελληνικά! Δελτίο Σίτισης, λέγεται. Μην ντρέπεστε. Είχαν και οι γονείς σας στην κατοχή! 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
σιτιση 2

σιτιση1

σιτιση 2 σιτιση 3σιτιση 4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. και με τις αποζημιωσεις υποκλοπων ανυποπτωνπολιτων του επικεντρου ταδε ετων ταδε ετων….εχουμε χασει το δικαιο κατακρεουργημενοι απο τους βοθρους της πασαν κατευθυνσης δηλαδη τι ισχυριζεστε οτι οι υποκλοπες ετων φερανε υγεια ζουν τα παιδια του καθενος τι εννοειτε πια περιθωριακοι υπολογοι οσοι νοθευουν την αληθεια

  2. Κουλαρα το χω ματαπει 10 παιρνεις με ολα τα ειδη διαβιωσης 100-200% πανω, κονομα φπα αλα Σταικουρα, 1 δινεις Σταλινισκε! Εδω ειναι Ελλαδα οχι επαρχια του τεως Σοβιετ! Κοπανα τη οσο ειναι καιρος!
    Ενας πρωην ψηφοφορος σου !

  3. Και αυτοί που παίρνουν το επίδομα αλληλεγγύης θα πρέπει να δώσουν τα εκατό ευρώ που παίρνουν στο χέρι στο μάρκετ για να πάρουν πίσω δέκα; Πώς θα την βγάλουν χωρίς μετρητά;

  4. “Δεν θα μπορουσα ποτέ να ζησω με 800 ευρω το μηνα”
    Κυρ.Μητσοτάκης

  5. θελει τον Ελληνικο λαο σε σοβιετ πεινας
    αλλα την οικογενεια του (Μητσοτακη) σε ρολο Τσαρου……
    βρε αι σιχτιρ γελοιε……

    HΛIA το πρωτο που πρεπει να γινει οταν γινεις Κυβερνηση ,
    ειναι η δημευση των περιουσιων τους…..
    προιον κλοπης δημοσιου χρηματος ειναι……….

  6. Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι αυτοί που παίρνουν τα επιδόματα στην κάλπη τους ψηφίζουν. Τι διάολο μυαλά κουβαλούν δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω.

  7. Δελτίο φτώχειας. Είναι εύκολο να είσαι πλούσιος. Το δύσκολο είναι να είσαι φτωχός. Σιχαίνονται τους φτωχούς και την φτώχεια τους, δεν θα ήθελαν με τίποτα να είναι στη θέση τους, αλλά τις ψήφους των φτωχών τις θέλουν.

  8. Μετά τα δελτία κυκλοφορίας, μας έφεραν και τα δελτία σίτισης. Έχουμε πόλεμο και δεν το ξέρουμε.

  9. Έχουμε χάσει τον μπουσουλα με τα επιδόματα. Τα οποία είναι όντως κατοχικά. Ο κόσμος θέλει μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας. Εκτός το ότι τα επιδόματα ξέρουμε ποιοι τα παίρνουν. Οι λίγοι και εκλεκτοί των εκάστοτε κυβερνήσεων. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Comments are closed.