Να το αλλοδαπό “μπουμπούκι”! ΕΛΑΣ: Αυτός είναι ο 19χρονος Αιγύπτιος που κατηγορείται για βιασμό και ληστεία

Κοινοποίηση:
1

Ο 19χρονος συνελήφθη στην Αθήνα στις 27 Μαρτίου

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 27 Μαρτίου στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό και ληστεία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ.) ELGAMASY (ον.) MOHAMED του MAGDY και της SMAH, που γεννήθηκε την 9-9-2001 στην Αίγυπτο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Έπνιξαν στην θάλασσα της απάτης και του ψεύδους την Αλήθεια του Υιού του Υψίστου τους.
    Και νομοθετούν για νόμους των Ορθοδόξων Ελλήνων ο,τι δολοφονεί την αγάπη της ελευθερίας της ψυχής…έκαψαν με τις συκοφαντίες και ψεύδη την βασιλεία του εντός του ημών .. δείχνοντας την φωτιά του προφήτη Ηλία… Έπνιξαν την εικόνα και την ομοίωση του ανθρώπου ως Υιού του Θεού…

    Αγιάζουν με τον αγιασμό και τον σταυρό στα χέρια τους και ύμνους προς τον Χριστό και το Άγιο πνεύμα τα νηπιαγωγεία στην εικόνα του εκτός του ημών τους.
    Για να τα διδάσκουν οι προφήτες γεωργοί της παιδείας για φώς πως δυο κοκόρια γέννησαν το αυγό. Και στα Πανεπιστήμια βγάζουν θεολόγους καθηγητές που φωτίζουν στο πρόσωπο των Ελλήνων…οτι η γυναίκα πρέπει να φοράει μπούργκα και οτι το Άγιο ευαγγέλιο του Χριστιανισμό και της Αποστολικής χειροθεσίας ευλογεί πως ο συνουσιασμός με ενα μικρό παιδί είναι ζωντανή ομιλία με τον Θεό.

    Η ελευθεριάζουσα ηθική ως παγκόσμιος θεός των δολοφόνων της Του Χριστού αληθείας.
    Με ευλογία οι ποιμένες ποιμένουν και φωτίζουν πως το εντός του ημών γεννήθηκε ως πρόβατο να σταυρωθεί ο Έλλην και ως ζώο να υπηρετεί τους ευσεβείς βασιλείς της μεγάλης Βαβέλ .

    Και εν αρχή είναι ο δικός τους Λόγος…και όχι ο Λόγος του Ζώντα και στο είναι των Ελλήνων ομοούσιων με το Άχραντο και τίμιο αίμα του Αρχιεπισκόπου Ιησού Χριστού… Και ως Βασιλείς Μελχισεδέκ μοιράζονται οι δεσπότες τους τα πλούτοι του βασιλικου αίματος που σταυρώνει την Ελλάδα ο Αβραάμ.

  2. ακομα δεν τον ξεκωλιασαμε και δεν του καναμε τη μουρη κιμα????
    ξεφτιλες ειμαστε….

  3. Αν σας ενδιαφερει το κοινωνικο συνολο, καραγκιοζηδες πολιτικαντηδες, μολις εκτισει την ποινη του αυτο το αποβρασμα να απελαθει αμεσως στην πατριδα του, αυτος και αλλοι παρα πολλοι που μπηκαν παρανομα στην χωρα, ελεω Συριζα και ΝΔ, οι οποιοι καταντησαν την χωρα… σκουπιδοτοπο!!!!!!!!!

  4. Γιατι είναι εδώ αυτος ο αληταρας ? γιατι τον δεχτηκαν ? τι πρόβλημα εχει η Αιγυπτος ? ?

  5. Ξύλο που θέλουν τα λαθροπιθήκια !!!! Και ρόπαλα στον μώλο !!!

  6. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

  7. χρονια φωναζει η χρυση αυγη απελαση αμεση των λαθροπιθηκων

  8. το ξυλο που ειχαν φαει οι αγυπτιοι για καταγγελιες ελληνιδων στις τοπικες της χρυσης αυγης τοτε βγηκανε οι μπολσεβικοι κκουεδες και κατηγορουσαν τους χρυσαυγητες φασισετς ολα κυριοι ειναι μπροστας σας και δεν χερομαι απλα ειμαι περηφανος που ψηφιζω χρυση αυγη το μοναδικο κηνημα που μπηκε στην βουλη και τους ξεφτιλιζε η φωνη πραγματικη του λαου ολα κυριοι ειναι μπροστας σας ψηφισε ο κοσμος να βγη η χρυση αυγη απο την βουλη και να μπουν κομματ πουξεπουλανε την πατριδα που οι μπατσοι βαρανε ελληνε ςστα νησια επειδη δεν θελουν αλλα χοτ σποτ αλλα αυτοι θα ξαναψηδ=φισουν συριζα κκε νεα δημοκρατι και βελοπουλο να τους χεροσαστε ραγιαδες

  9. Σε ενα μηνα θα ειναι εξω να συνεχισει,σιγα και τι εγινε.

  10. Να τον δώσουνε στους φυλακες του Εβρου. Θα είναι το πιο δίκαιο. Θα το κάνουν οι μασωνοι η θα τον πάρουν για επιβήτορα σε κανένα εξοχικό. Ουστ¡¡¡¡¡¡¡

  11. Μόνο οι Κόπτες είναι γηγενείς Αιγύπτιοι και αυτό έχει αποδειχθεί και με βάση τη γενετική! Όλοι οι άλλοι είναι εισβολείς, άραβες στην καταγωγή και μάλιστα από τους πρώτους άραβες που δεν είχαν πολλές αναμείξεις με γηγενείς πληθυσμούς οπότε είναι πιο κοντά σε μαύρους πληθυσμούς. Αυτή η φάτσα είναι η φάτσα του βλάκα, του εκ φύσεως καθυστερημένου. Με τέτοιους θέλουν να μας μπολιάσουν οι κρατικοδίαιτοι που ζουν για το σήμερα και που έχουν λεφτά και σπίτια στο εξωτερικό σε περίπτωση που καταρρεύσει εντελώς η χώρα…

  12. μουσουλμανε ,μουσουλμανεεε , η εποχη του κυνηγιου σου αρχισε.

    1. Ακριβώς όπως τα είπε ο από πάνω.Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ

Comments are closed.