Να τι θέλει να κάνει η “γκιόσα” Άνγκελα Μέρκελ όταν λήξει η θητεία της!

Κοινοποίηση:
ΜΕΡΚΕΛ

Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην ηγεσία της Γερμανίας από το 2005 και στα τέλη Σεπτεμβρίου η θητεία της ως καγκελαρίου θα έχει λήξει και δεν σκοπεύει να θέσει ξανά υποψηφιότητα.

Η αιώνια Γερμανίδα καγκελάριος έπειτα από 16 χρόνια ηγεσίας στην καγκελαρία, θέλει πλέον να κάνει ένα πραγματικό διάλειμμα, με προτεραιότητα στον ύπνο και το διάβασμά της.

«Δεν θα αποδεχτώ αμέσως την επόμενη πρόσκληση επειδή θα φοβηθώ ότι δεν θα έχω τίποτα να κάνω και κανείς δεν θα με θέλει πια», εξήγησε κατά την επίσκεψή της στις ΗΠΑ.

«Θα ήθελα να κάνω ένα κανονικό διάλειμμα και να σκεφτώ τι με ενδιαφέρει πραγματικά. Τα τελευταία 16 χρόνια δεν είχα πολύ χρόνο για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Και τότε ίσως προσπαθήσω να διαβάσω κάτι και όταν κλείνουν τα μάτια μου επειδή κουράστηκα, τότε θα κοιμηθώ λίγο και μετά θα δούμε» πρόσθεσε σύμφωνα με το RTL.

Παράλληλα, έσπευσε να συμπληρώσει πως δεν θα της λείψει να παίρνει διαρκώς κρίσιμες αποφάσεις.

«Πιθανόν να κάνω από συνήθεια πολλές σκέψεις για το τι πρέπει να γίνει σε αυτήν την περίπτωση, αλλά τότε θα θυμηθώ γρήγορα ότι κάποιος άλλος ασχολείται με αυτό τώρα. Και νομίζω ότι αυτό θα μου αρέσει πάρα πολύ» υπογράμμισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η καγκελάριος αποπεράτωσε τήν αποστολή τού Σόρος.Τήν ισλαμοποίηση τής Ευρώπης,τής Γερμανίας καί τής Ελλάδας.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.