Να τη, να τη, η Τατιάνα η«σκαφάτη». Τεραστίων διαστάσεων το σκάφος Ευαγγελάτου – Στεφανίδου! Θα το ζήλευε μέχρι και ο Ωνάσης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
euaggelatos_stefanidou

Τα τηλέφωνα της οργής στον ΣΚΑΪ: Παιδιά λιποθυμούν από την πείνα και η «σκαφάτη» Τατιάνα διαφημίζει διακοπές με… κότερο!

Απευθείας σύνδεση με τη Μαρίνα Αλίμου και την Ελένη Βρυώνη, πρόεδρο του ΣΙΤΕΣΑΠ είχε η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία, όπως την κατηγορούν, δείχνει να έχει χαθεί στον δικό της χλιδάτο κόσμο, αγνοώντας τα δράματα που εκτυλίσσονται γύρω της.

Δείτε όλες τις εικόνες και το ρεπορτάζ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ελά ρε παιδιά άδικοι είστε. Τα αποκτήματα είναι απο τα κέρδη που έχει το εργαστάσιο τους.. τοσή παραγωγή κάνει ή μονάδα, σε τόσα εργατικά χέρια δίνουν εργασία. τόση προστιθέμενη αξία αφήνουν στην χώρα..
    Όταν ο έλληνας καταλάβει ότι τον κυβερνά μια παρέα φίλων και γνωστών.
    Στην ίδια περιοχή μένουν, στα ιδια σχολεία τα παιδιά τους και στα ίδια μαγαζία τρώνε και πίνουν.

  2. Τι δουλειά φτιανς… Σκαβσ ;που έλεγε και ο αείμνηστος Χαρρυ Κλιν! Σιγά το Γολγοθά σου μωρή!

  3. χαζομαρες … 48 ποδια σκαφος μεταχειρισμενο, 300,000 κοστος. Η μιση Ελλαδα εχει εξοχικα που κοστιζουν πολλαπλασια.

    Και στο κατω κατω και στ @@ μου η Τατι και ο Τατος, αλλα λεφτα βγαζουν, δε τα εκλεψαν

  4. ΣΙΓΑ το τεραστιο σκαφος….50 ποδια μαξ ειναι,Ελαφρα μεταχειρισμενο τωρα το βρισκεις με κανα 200-220αρι.Οταν αυτοι οι 2 μαζευουν 200 τον μηνα απο λαμογιες και …εκφοβισμους κορωνοιου…Δηλ 1 μηνιατικο…

  5. 870 χιλ. του έδωσε ο κουλης για ένα site που δεν το βλέπει σχεδόν κανένας! και βγαίνει στο βρομοκαναλο του κάθε μέρα και εκφοβίζει τον κόσμο ότι όποιος δεν θα κάνει το εμβόλιο πρέπει να τον κλείνουν μέσα και να το κάνουν και να τον ράνουν.. αυτά η πίεση και ο εκφοβισμός πληρώνονται από την νέα τάξη καλά! σου εύχομαι κακό ψόφο να έχεις παλιό κερατά!

  6. απαξιω να ασχοληθω με δημοσιοκαφρους…..δεν χαλαλιζω ουτε το σαλιο μου , να τους φτυσω

  7. Πιάνει τόπο η διαπλοκή των συστημικών δημοσιογράφων με την εκάστοτε εξουσία, με πιο πρόσφατα τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τον κρατικό κορβανά που εισέπραξε ο εικονιζόμενος για το site του. Παρόλο που πολύς κόσμος δικαίως τούς έχει απαξιώσει, ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος (κυρίως οι μεγαλύτεροι) ενημερώνονται από τις εκπομπές όλων αυτών και αυτό είναι το κακό!

  8. μην κράζετε βρομώ Ρωμιοί αυτή σας αξίζουν καλά σας κάνουν.

  9. εχει σαπισει ολος ο κοσμος. δυστηχως η χωρα ειναι γεματη απο τατιανες, μητσοτακηδες κ αλλα τετοια καθιζηματα που απλα δεν τους δοθηκε η ευκαιρια να ξεδιπλωσουν την φιλαργυρια τους σε τετοιο βαθμο. ατομα ετοιμα να σε κατασπαραξουν για το συμφερον τους.

  10. Αυτό το παλιοζεύγαρο έχει κότερο. Παλιά είχαν ένα φουσκωτό της πλάκας αλλά με τα “μένουμε σπίτι” και με τα τσουβάλια κρατικό χρήμα που χουν ροκανίσει για να πλασάρουν σικέ δημοσκοπήσεις έχουν αναβαθμιστεί σε διπλοκάμπινο άνω των 12 μέτρων.

Comments are closed.