Να που εξαφανίζονται… χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά λ@θροεισβολέων που πνίγουν την χώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
paidia

Αποκαλύψεις που τρέμει το σάπιο κατεστημένο.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Για τα ελληνοουλα που πεινουν, εχουν γονεις ανεργους ,φως κομενο,…για τους αυτοκτονουντες…για τοσους ΕΛΛΗΝΕΣ χωρις συστημα υγειας και…ποιός θα νοιαστει;;;;αδιαφορω για οτι εποικιζει την πατριδα μου.

  2. Δεν ειμαστε εμεις οι σωτηρες του κοσμου και ουτε οι φυλακες αγγελοι των λαθρο.
    Με την υπερλαθρομεταναστευση μας αποπρωσανατολιζουν απο σοβαρα προβληματα που εχει το εθνος.
    Το προβλημα τους οι λαθρο εχουν μυαλο να το λυσουν μονοι τους ,ειναι οι ιδιοι υπευθυνοι των πραξεων τους,οταν γεννοβολουν 10 και 20 παιδια ο καθενας ας σκεφτουν και να τα αναφρεψουν και να τα προστατεψουν,να μην τα πετανε στο δρομο για να τα περιμεβουν οι αλλοι ,οι αλλοι μπορει να ειναι και οι φονεις τους.
    Οι αστυνομια δεν επαρκει.
    Τα δικα μας προβληματα ποιος θα τα λυσει,που πεθαινουν τα παιδια μας απο την πεινα και οι ασθενεις και συνταξιουχοι διχως ιατρικη ασφαλεια και χωρις μια αξιοπρεπει συνταξη.

  3. Οπως και να εχει τα παιδακια δεν φταινε σε τιποτα.. Και εγω ειμαι κατα της λαθρο εισβολης, αλλα σεβομαι και αγαπω τα παιδια και ας μην ειναι Ελληνοπουλα. Αυτο με κανει αληθινο Χριστιανο.

    1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗ ΒΡΕΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΗ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ..ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ…………………

    2. Αυτο σε κανει αληθινό ηλιθιο. Το ιδιο προφανώς έλεγαν και οι Γάλλοι, οι Γερμανοι, οι Άγγλοι για τα παιδάκια και οταν μεγάλωσαν αυτα τα παιδάκια τους ΕΒΑΛΑΝ βόμβες η τους πυροβολούσαν η τους έπαιρναν αμπάριζα με αυτοκίνητα οταν εκαναν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Τα ξεχασες;;;; Αν θελουν να τους βοηθηςουμε, να γυριςουν στις πατρίδες τους και εκει ευχαρίστως να τους βοηθηςουμε. Εξ αλλου τόσα χρήματα ξοδεύονται για να έρθουν εδω, ας τα δωςουμε στις πατρίδες τους να ωφεληθούν και αλλοι ανθρωποι εκει. Δεν σας κόβει καθόλου η γκλαβα σας;;; Γιατι ξοδεύουν οι …φιλάνθρωποι…ολα αυτα τα χρήματα εδω και οχι στις πατρίδες τους, χτίζοντας σχολεία, νοσοκομεία κλπ;;;; Εεεεε;;;;; Τοσο μυαλό εχετε;;;; Έλεος πια. Ενα βρωμικο και προςτυχο σχεδιο ειναι και χρησιμοποιούν τα παιδάκια για κατι ανόητους σαν κι εςενα. Αυτο λέγεται ψυχολογική βία.

    3. Μαζί σου Θεοδωρε. Τα παιδιά όταν παθαίνουν κάτι μου ραγίζει η καρδιά ανεξάρτητα από το τι χρώμα η θρησκεία είναι.

  4. ΒΑΛΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΕΒΑΖΑΝ ΦΥΛΑΚΗ

Comments are closed.