«Να μη γ@@ιόσν@ σα τη σκύλα να μην ήσουνα γκαστρωμένη μωρή» – Και λίγα είπε αυτός ο πατριώτης στους Λ@θρομετανάστες με το που επιχείρησαν να πατήσουν στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lesvos

Διαφωνεί κάποιος με αυτούς τους πατριώτες;

Κάτοικοι της Μυτιλήνης εμποδίζουν πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων μία έγκυος και μικρά παιδιά, να αποβιβαστούν στο λιμάνι.

Όλος ο διάλογος:

-“Να μη γ@μ@σ@ν σα τη σκύλα”

-“Τα σύνορα έκλεισαν, γιατί ήρθατε;… Πίσω στην Τουρκία…”

-“Αφήστε τους μέσα στη βάρκα, αλλιώς θα πάνε απέναντι και θα τρέχουν σαν τα ποντίκια”

-“Να μπούμε σε μια βάρκα – ποιός έχει μια βάρκα; – και να τους τραβήξουμε μέσα”

-“Στη θάλασσα…”

-“Η άλλη είναι γκαστρωμένη. Κι επειδή είναι γκαστρωμένη; Όταν την πήρες τη βάρκα…”

-Κουνέλες! Εμείς σε γαμ@@αμε;”

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. μια χαρα τα ειπε ο ανθρωπος. Τα ιδια σκεφτονται ολοι .

  2. Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι θα πεις και πραγματα που σε κανονικες συνθηκες δεν θα λεγοντουσαν…Αλλα εδω που φτασαμε μαλλον πρεπει να αρχισουμε ολοι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ! Γκαστρωμενη ηταν και οταν ξεκινησε απο την τουρκια που απο οτι φαινεται μια χαρα περνουσαν στην εκει διαμονη τους και ειχαν ορεξη και για τρελιτσες…Και για να τα πουμε τα πραγματα ακομα πιο καθαρα και απλα τις γκαστρωνουν επιτηδες το εχουν παραδεχτει τα ισλαμια απειρες φορες οτι θελουν να γεμισουν ολο τον κοσμο με τα μουλικα τους με σκοπο την εξαπλωση του ισλαμ ! Υπαρχουν μεχρι και βιντεο στο youtube που το παραδεχονται..Και μη σας περνει τοσο ο πονος οτι δηθεν αυτος που μιλησε τραμπουκιζει εγκυες γυναικες γιατι η ψευτοαλληλεγγυη σας προκαλει εμετο ενω ξερετε το πως φερονται στις γυναικες στο ισλαμ και οτι για αυτους απλα ειναι το σκευος αναπαραγωγης

  3. Παιδιά εκείνη την γυναίκα που μιλάει 10 λέξεις το δευτερόλεπτο φανταστείτε να την είχατε πεθερά !
    Πω ρε ! Λες και την έχουν βάλει στο forward ……
    Αν την είχα πεθερά αυτή …. θα πήγαινα για τσιγάρα και αν με ξανάβλεπαν !

    1. Χαχαχαχα φίλε θα σε έβρισκε όπου κι αν πήγαινες χαχαχαχαχα

  4. Ντροπη να ακουγονται τετοιες εκφρασεις ., Κλασσικοι βλαχοι , αμορφωτοι . δες τους θες ? οκ ., κατσε μπάστακας στο λιμανι και δειξτο με τον τροπο σου χωρις τετοιες εκφρασεις . Αυτα το μονο που δειχνουν ειναι η αμορφωσια σου και η βλαχια σου

    1. πολλοι οι λαθρο γυρω μας,στο σπιτι σου ομως κανενας…τι κανεις για αυτο θολοκουλτουριαρη?

      1. Ο/Η Για να τραμπουκίζετε εγκύους καλοί είστε. Για να σκέφτεστε όχι λέει:

        Πολλοί οι άστεγοι Έλληνες γύρω μας στο σπίτι σου όμως κανένας… τι κάνεις γι΄αυτό θολομπατριώτη;

        1. Α καλεεεεεε γιατί θίχτηκες εσύ? Να τους πάρεις σπίτι σου αν δεν σου αρέσει.

  5. Να τι προκύπτει όταν συφιλιασμενοι αραπαδες ξεχαρμανιάζουν σε άπλυτες τοξικομανείς τσούλες… προκύπτουν κουραδες σαν τον Ali… που το στόμα του είναι χρήσιμο μόνον για να ξεπλένουν μέσα τα σφουγγαρόπανα που καθαρίζουν δημόσια αποχωρητήρια.

  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ’ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑΣΗ ΟΤΕ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΛΠ ΜΑΥΡΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 4 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; Ο ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ; ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΝΕΝΙΚΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΗΡΩΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΟΚΟΠΑΝΙΑ ΚΑΜΙΑ 30.000 ΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΣΑ ΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕΤΑ @@ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ
    ΣΤΟ ΓΑΥΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ; ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕ 12 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΥΜΕ ΠΩΣ 6 ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ; ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ; ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΧΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΣΑ ΠΟΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ. ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ 10 ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΜΠΟ; ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

    1. μια χαρα τα λες…Αποκρυσταλλωμενος είσαι σε καμμια περιπτωση μπερδεμενος !!! πω ρε φιλε σταση Οτε απεναντι Ασοεε το 1996 οταν τελειωσα το Πανεπιστημιο μονο Ελληνες εβλεπες τι ωραια χρονια…

  7. Ο/Η Ούγκανοι ντροπή της ελλάδας. Ευτυχώς είδος υπό εξαφάνιση λέει:

    Κλασσικοί μικροτσούτσουνοι χρυσαυγίτες. Με τεράστια συμπλέγματα απέναντι στο γυναικείο φύλο ειδικά σε ότι τονίζει την ανικανότητά τους όπως για παράδειγμα μια έγκυος γυναίκα. Βγήκαν πάλι από το καβούκι τους για μετρημένες παραστάσεις αλλά μόλις έρθει η πρώτη μήνυση θα κλαίνε στα δικαστήρια γονατιστοί και θα λένε δεν ήμουνα εγώ ο διπλανός μου ήταν, όπως κάναν οι πατερούληδές τους οι χρυσαυγίτες βουλευτές.

    1. Εσένα ποτέ θα σε απελασουν να ησυχάσουμε από την παρουσία σού;

  8. στα γυναικόπαιδα δε χρειαζοταν οι βρισιές !! απλά τους φορτώνετε σε πλοια κι πίσω στην χωρά τους !!!!!!!!!!

    1. Θιχτηκες ???? για τα γυναικόπαιδα του Ισλάμ.. …..

  9. Το Ευρωπαϊκό όνειρο !
    Θαυμάστε το σε όλο του το μεγαλείο !
    Έλληνες στο όριο της φτώχειας , ανεργία , για την νεολαία κανένα μέλλον και από πάνω πάρτε και όλες τις φυλές του κόσμου και ζήστε τους !!!
    Και όλοι ξέρουμε καλά τι φέρνουν όλοι αυτοί αυτά που έκαναν εκεί πέρα θα έρθουν να τα κάνουν εδώ .

  10. Ali ,αλλο ενα πρακτορακι του πληκτρολογιου.Απελαση και σε σενα ανθελληνα…

    1. Εγώ αγαπώ τους Έλληνες περισσότερο από εσένα. Αλλά όχι τους εθνικιστές. Δεν μπορείς 50 χρόνια να ζεις με τα λεφτά των άλλων λαών και να παριστάνεις τον πατριώτη και τον εθνικιστή.

      1. ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ? ΕΕΕΕΕΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ?

      2. Έζησε ο Έλληνας με τα λευτα από Αλγερία, Λιβύη, Τσιμπουτι και λιπών Μογγολων;;;

  11. Μαθανε τωρα να ερχονται με τα μωρα , για να αποκτησουν δικαιωματα και να παιρνουν τα επιδοματα!!!!!! Ποιος ξεσπιτωνεται και ο νους του ειναι στο sex, να γεννοβολουν σαν τις κουνελες και να φορτωνονται σε αλλους;;;;;; Αντε στα τσακιδια…….εξυπνακιδες παμπονυροι λαθροεισβολεις που ψαχνετε για κοροιδα!!!!!!!!

    1. Τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι Έλληνες σε άλλες χώρες. Γεννοβολούν και παίρνουν επιδόματα.

      1. Αli παπαρακο ξέρουμε που μένεις και θα σε στείλουμε πακέτο από εκεί που ήρθες, σίχαμα.

  12. Τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΉΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έκλεισαν.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    Ας μην ξεκινούσαν.
    Πίσω… με τα όπλα.

    Και να να μαζέψουμε υπογραφές:
    Να βγούμε με συνοπτικές διαδικασίες ΕΞΩ ΑΠΟ την ΕΕ.
    GREXIΤ ΤΩΡΑ !!!!!!!
    ΤΟΤΕ και μόνον ΤΟΤΕ θα σταματήσουν να έρχονται και θα ησυχάσουμε.
    Εξ’άλλου η ΕΕ μας έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ άλλους.
    ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ και όσοι οι είναι ήδη στην χώρα μας και ΔΕΝ είναι Σύριοι, δηλαδή το 90% των λαθρομεταναστών.

    Οι αλληλέγγυοι να πάνε να μάθουν Γραμματική και Ελληνική Γλώσσα:
    ο ΌΡΟΣ για την περίπτωση είναι: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ‘Αντε, να μπούμε σε σειρά σ’αυτήν τήν Άγια και Ιερή Χώρα !!!

    1. Λάθος, λαθρο-εισβολείς κοπέλα μου που θέλουν να αρπάζουν τα 500 ευρα από τα ΑΤΜ, να σπάζουν τους τάφους των γονιών μας, να βεβηλώνουν τις εκκλησιές μας και να σε διώξουν σε όχι πολλά χρόνια, αφου θα ψηφίζουν στην αρχή τον Καταληψία και το συνάφι του κι αργότερα καναν μαυριδερό ψευτοελληνοποιημένο Μαχμουτίδη (επίθετο) ώστε εσυ κι όλοι μας να εκδιωχθούμε απο τις πατρογονικές μας εστίες. ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ??? έλεος ρε, συνένοχοι

  13. Μια χαρά τα λεει ο πατριωτ. Δωσε πόνο στη ψευτια.

  14. Μια χαρά τα λεει ο πατριωτ. Δώσε πόνο στη ψευτιά

  15. Πρεπει να βουλωσουμε τις τρυπες και μετα να πεταξουμε τα νερα στην θαλασσα
    Γενναν απο 10 παιδια αυτοι και θα μας γαμησουν στα επιδοματα και θα κλεψουν τις περιουσιες των παιδιων μας. Δεν εχετε δει τι γινεται με τους Αλβανους-Γεωργιανους ;Επιδοματα αλιωση εκλογικου αποτελεσματος βιασμοι φονοι εμποριο σαρκος,ναρκωτικων και οργανων κτλ . Αυτες οι βαρκες πρεπει να τρυπιουνται στα τουρκικα υδατα με ελευθερο σκοπευτη .Μην αρχισετε τις κλαψες δεν θα βουλιαξει αμεσως .

  16. χαχαχαχα ωραιος

    Το θεμα με αυτες ειναι οτι μενουν εγκυες επιτιδες πριν ερθουν ελλαδα διοτι οταν μεινει εδω και γεννησει το μπασταρδο θα βαφτηστει και αυτοματος ελληνακι, οποτε υπαρχει οργανομενο σχεδιο.

    1. Ναι. Ενώ εσύ επέλεξες ο ίδιος για το που θα σε γεννήσει η μάνα σου.

      1. Αλι πηγαινε να φορεσεις την ποδια. Αυτη την εβδομαδα εσυ κανεις την γυναικα.

      2. Και εσένα ποιός σου είπε ότι ενώ προσπαθείς να μπεις παράνομα σε άλλη χώρα, έχεις και δικαιώματα? Τα δικαιώματα τα αποκτάς όταν είσαι νόμιμος. Ως παράνομος,το μόνο δικαίωμα που έχεις, είναι να σηκωθεις και να φύγεις από μόνος σου, πριν σε πετάξουν έξω. Αν δε σου αρέσει, να μήν ερχόσουν, δε σε κάλεσε κάνεις.

      3. Εσένα η μάνα σου Ali πόσα άλλα παιδιά έχει εκτός από εσένα?

      4. Ρε Αλι και τρεις Αλι .Εμεις τι φταιμε που διαλυσατε τις πατριδες σας και τωρα ερχεσται στην δικια μου να κανετε τα ιδια και χειροτερα

  17. Οι Τουρκοι οταν εγινε η σφαγη στη Σμυρνη το1920,1922
    εκτος των αλλων βιασμων και μαρτυριων που υπεβαλλαν τους Ελληνες
    ξεσκισαν την κοιλια απο ποντια εγκυο γυναικα
    σκοτωνοντας το μωρο που εφερε στην κοιλια της και την ιδια
    για αυτες τις φιλανθρωπες ενεργειες των ανθρωπομορφων τερατων Τουρκων κανεις δεν μιλαει
    Και σημερα αν μπουν μεσ στην Ελλαδα τα ιδια θα κανουμε

    1. οταν αυτοι αρχίσουν να σφάζουν να βιάζουν να κλεβουν θα δεις …………

  18. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΗΔΗΞΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΓΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

Comments are closed.