Να και το κορίτσι! Δίνει και συμβουλές η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: “Αν χαμηλώσετε ένα βαθμό τη θερμοκρασία τον χειμώνα θα εξοικονομήσουμε 7% ενέργειας”

Κοινοποίηση:
ΟΥΡΣΟΥΛΑ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έδωσε μέσω tweet τις οδηγίες της Κομισιόν, με τις οποίες μπορεί να γίνει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 7% αυτό τον χειμώνα.

«Η μείωση της θερμοκρασίας στη θέρμανση ενός σπιτιού κατά μόλις 1 βαθμό Κελσίου μπορεί να εξοικονομήσει περίπου 7% της ενέργειας κατά τη διάρκεια ενός έτους», έγραψε η πρόεδρος της Κομισιόν.

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανάφερε ότι «εντυπωσιακά αποτελέσματα» στην εξοικονόμηση ενέργειας δίνει και η μικρή αύξηση της θερμοκρασίας κατά την ψύξη των δωματίων τους καλοκαιρινούς μήνες, σημειώνοντας ότι «έξυπνοι τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας εφαρμόζονται σε όλη την ΕΕ».

Η φον ντερ Λάιεν σημείωσε επίσης: «Για παράδειγμα, απενεργοποιούμε τη θέρμανση και την ψύξη στα περισσότερα κτίρια 1 ώρα νωρίτερα από ό,τι πριν, εξοικονομώντας το 3% της ετήσιας χρήσης ενέργειας. Επίσης, κλείνουμε ορισμένα κτίρια για το καλοκαίρι και διευκολύνουμε την εξ αποστάσεως εργασία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ρε την ουρσουλα καρακαλτακα αλλο ενα πιονι του σιωνισμου και του σωρος με λιγα λογια φυτο της νεας ταξης !!!

  2. …τράβα μωρή να τα βρεις με τη Ρωσία κι άσε τις π@π@ριές, γιατί τον χειμώνα θα βάλουν εσάς μέσα στις σόμπες και στα τζάκια…άϊντε από δω κούτσουρα…..

  3. Ηλίθια! Πες στον κόσμο καλύτερα πως θα εξοικονομήσουν χρήματα για να αντιμετωπίσουν τον χειμώνα και να μην πεθάνουν.

  4. Αν αρχισεις τις π@π@ς σε ολη την ευρωβουλη κανεις δεν θα ξενογ@μεί το σκέφτηκες κι αυτό μηπως;
    Κερδιζεις χρυσουν ωρολόγιον

  5. ουυυυυυυυυυυσσσστττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Ρε αναλφαβητη και αναρηθμητη εσυ και τα 8 πεδια σου ναι καλα ακουτε 8 Πεδια εχει η χολερα ευχομε να να την βγαλουν πολυ δυσκολα
    εχει διαλυσει τα παντα η κολογρια.
    ρεεεεεεεεε ουυυυυσσσσττττ στα τσακιδια

  6. Εσύ μωρή βρώμα πόσα πράγματα θα χεις να καίνε το χειμώνα σπίτι σου; και στους πόσους βαθμούς; και θα στα πληρώνει ο κοσμάκις

  7. Ουρσουλαρα παρτε κι αλλα μετρα εναντιον της Ρωσιας οπως προσταζουνε οι “προισταμενοι” σας Αμερικλανοι να δεσει καλυτερα το….γλυκο του χειμωνα! Τι μ…….ς σε εχουνε βαλει και απαγγελεις νεοταξιτισσα ουτε ενα χιλιοστο δεν σεβεσαι τον εαυτο σου! Καταντια!

Comments are closed.