Να ετοιμάζονται οι γονείς! Ξεκινά το παγκόσμιο πείραμα με εμβολιασμούς 5χρονων παιδιών – Έτοιμος ο Εβραίος Μπουρλά της Pfizer

Κοινοποίηση:
ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ

Τον Θεσσαλονικιό που εκθειάζουν τα ΜΜΕ.

Την μελέτη της χορήγησης του εμβολίου της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών ανακοίνωσε στο Twitter ο CEO της εταιρίας, Άλμπερτ Μπουρλά.

Πρόκειται για μια ουσιαστική μελέτη για την περαιτέρω αξιολόγηση του εμβολίου η οποία σύμφωνα με τον κ. Μπουρλά εάν επιβεβαιωθεί η ασφάλεια και η ανοσογονικότητα σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, θα προστατεύσει τόσο την κοινωνία όσο και τα παιδιά.

Τι έγραψε ο ίδιος πιο συγκεκριμένα:

«Αν και τα δεδομένα δείχνουν ότι η σοβαρή νόσηση covid είναι σπάνια στα παιδιά, ο εκτεταμένος εμβολιασμός είναι ένα κρίσιμο εργαλείο προκειμένου να σταματήσει η μετάδοση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε αρχίσει να δοσολογούμε συμμετέχοντες ηλικίας 5 έως 11 ετών σε μια παγκόσμια μελέτη».

Θυμίζουμε πως το εμβόλιο της Pfizer για τις ηλικίες 12-15 ετών έχει ήδη πάρει έγκριση σε ορισμένες χώρες, ενώ είναι θέμα χρόνου μέχρι ο ΕΜΑ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) να δώσει το δικό του «πράσινο φως» για τα ευρωπαϊκά κράτη.

Εξάλλου ο ίδιος ο Μπουρλά μας είχε προϊδεάσει για τον εμβολιασμό των παιδιών δημοτικού μέχρι το τέλος του 2021.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι γονείς από αρχαιοτάτων χρόνων ήξεραν τον ρόλο τους… ανέκαθεν ήξεραν πως να προστατεύουν τα παιδιά τους…. κρατήστε το αυτό…!!!

  2. Εντάξει με τα 12χρόνα ξεπεράστηκε κιόλας το θέμα και άρχισαν με τα 5χρόνα; Δεν κρατιούνται.

  3. Να ετοιμάζεται ο άρρωστος φαρμακέμπορας για τα μπουντρούμια. Η επιβολή των σατανικών τους σχεδίων δεν θα περάσει. Ερχεται καταιγίδα.

Comments are closed.