Να γιατί έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ: Φταίει το… στιλιστικό του Τσίπρα!

Κοινοποίηση:
SDVDSV

Και ενώ όλοι αναζητούν απάντηση για την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, η ενδυματολόγος Ραμόνα Βλαντή την βρήκε.

Βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast Star και σχολίασε τις ενδυματολογικές επιλογές των πολιτικών αρχηγών.

«Όταν πάμε στις κάλπες, πρέπει να έχουμε μία άνεση. Για μένα it’s ok να μην φοράει τη γραβάτα σε εκείνη την περίπτωση. Άμα πάει -ας πούμε το βράδυ- μετά τις εκλογές που θα γίνει όλο αυτό, πρέπει να είναι πιο formal όλο αυτό. Ή όταν θα πάει στη Βουλή» είπε η Ραμόνα Βλαντή σχολιάζοντας το ντύσιμο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και συνέχισε με τον Τσίπρα: «Στιλιστικά ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ πίσω. Αρχικά, ο Αλέξης Τσίπρας συνήθως φοράει λάθος νούμερο ρούχα».

Σχολίασε το ντύσιμο και της Ζωής Κωνσταντοπούλου την ώρα που ψηφίζει: «Συνήθως κάνει πολύ λάθος επιλογές. Εκεί το πρωί πρέπει να είναι χαλαρή. Δεν χρειάζεται να έχει κάποια ιδιαίτερη επισημότητα. Οι κυρίες που είναι στην πολιτική και θα πάνε να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μία επισημότητα αλλά όχι πολύ στιλιζαρισμένη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μετα θα βγει και ο αλλος ο ντεμεκ φυσιογνωμιστης να μας πει για το θεληματικο πηγουνι της σκατοφατσας.Εχει παραρτηματα,πατριωτες,το τσιρκο.

  2. μια αγράμματη Ρουμάνα καθαρίστρια, με ύφος που έχει αποκτήσει 40 καρατίων, στη χώρα του ποτέ που πάντα δίνει χώρο σε κάθε τενεκέ ξεγάνωτο να έχει …… “άποψη”. Τράβα μωρή να στραγγίσεις τη σφουγγαρίστρα που θα μας πεις πως θα ντυθούμε που ήρθατε εδώ και δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν και ζαχαροπλαστεία μαγαζιά που πουλάνε γλυκά και γυάλισε το μάτι σας!! (μου τα έχει πει Ρουμάνα)

Comments are closed.