Ναύπακτος: Ρεζιλίκια! Πλακώθηκαν στην εξέδρα των επισήμων για τη…θέση. Ο δήμαρχος έδιωξε τον Παπαθανάση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Screenshot_5-1-1068x561

‘Οταν η εθνική ομοψυχία και η ενότητα πάνε μαζί

Φαίνεται,ότι η εξέδρα των επισήμων δε “σήκωνε” και πολλές επισημότητες στη σημερινή παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Ναύπακτο.

Λίγο πριν περάσουν τα μαθητικά τμήματα μπροστά από την εξέδρα των επισήμων,ο πολιτευτής της Ν.Δ. Θανάσης Παπαθανάσης παίρνει θέση στα δεξιά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Σιμάκη.Ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας,μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του Θανάση Παπαθανάση στην εξέδρα,με μια κίνηση βρίσκεται δίπλα του και του εξηγεί-όχι και σε ήρεμο τόνο- ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην εξέδρα και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποχωρήσει.Ακολούθως,ο δήμαρχος παίρνει τη θέση του Παπαθανάση και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στα αριστερά του Μητροπολίτη κ.Ιεροθέου.

Να σημειωθεί,ότι είναι η πρώτη φορά,που εξέδρα “φιλοξενεί” μόλις τρεις επίσημους.Όπως επίσης, ότι είναι η πρώτη φορά,που κατασκευαστικά δίνεται έμφαση στο βάθος και όχι στο πλάτος της,ώστε να χωρά περισσότερους.Αποτέλεσμα,οι περισσότεροι επίσημοι να τη δούν από το πεζοδρόμιο.

Κάτι ήξερε ο Λουκόπουλος που επί δημαρχίας του την είχε καταργήσει.Ήθελε να αποφύγει τις κακοτοπιές φαίνεται.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μεγάλος Μ…. Ο Παπαθ. Επίδοξος βουλευτής. Δεν ξεχνάμε ότι πέθανε η γυναίκα του 40 χρόνων και σε 5 μήνες είχε παντρευτεί άλλη.

  2. Δεν έχουν καμία δουλειά κανείς τους εκεί πλην του απλού λαού. Προδότες στο δ οικονομικό Ράιχ των Γερμανών και της Ε.Ε.,κότες στον επεκτατισμο των Τούρκων, των γυφτοσκοπιανων. Η μόνη θέση που τους αξίζει σε παρέλαση, είναι σε αυτή των γκει και των λαθρομουσλιμιων.

  3. Κρίμα ρε γαμώτο και είναι ωραίο παιδί ο Παπαροθανάσης.

  4. ‘Οταν η εθνική ομοψυχία και η ενότητα πάνε μαζί…………και τα γλεντια;;;;;;;; Αφου χαιρετήθηκαν στο τελος. Σαν να πηγε για θέλημα οικιοθελως……

  5. Κατάντια και από τον έναν και από τον άλλον!!!
    Εξέδρα των επισήμων! Και κουραφέξαλα!
    Αυτά μας έφαγαν στην Ελλάδα. Η αλαζονεία σε όλο της το Μεγαλείο.

Comments are closed.