Ναταλί Κάκκαβα: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Σαρωνικού – «Ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές»

Κοινοποίηση:
natali-kakkava

Την παραίτησή της από τη θέση αντιδημάρχου στον δήμο Σαρωνικού υπέβαλλε η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία ταυτόχρονα ανεξαρτητοποιήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτες συμπεριφορές» σε βάρος της, σημειώνοντας ότι «νοιώθω άσχημα που παρέσυρα τους συνδημότες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη».

Ο δήμαρχος Σαρωνικού από την δική του πλευρά ισχυρίζεται ότι είχαν γίνει αρκετές αναφορές σε βάρος της παρουσιάστριας αναγκάζοντάς τον μάλιστα να την παύσει από αρμοδιότητες που της είχαν ανατεθεί. Ο Δημήτρης Παπαχρήστου ανέφερε ότι διασύρεται η παράταξή του και υπονομεύεται το δημοτικό έργο.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού

«Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Σαρωνικού, εργαζόμαστε σκληρά για τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και το σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μας. Ενός μοντέλου διακυβέρνησης που έχει ήδη αποφέρει καρπούς, οδηγώντας το Δήμο μας σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης από τους πρώτους κιόλας μήνες της διοίκησής μας.

Παράλληλα, ένα βασικό μας εργαλείο για την υλοποίηση του μεγάλου μας οράματος για το Σαρωνικό αποτελεί αυτό της συνεχούς αξιολόγησης των μελών μας. Ένα εργαλείο που μας εξασφαλίζει πως οι άνθρωποί εκείνοι που κατέχουν τις “ζωές” των συνδημοτών μας στα χέρια τους ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, ενώ παράλληλα διακατέχονται και οι ίδιοι από την κουλτούρα που έχουμε εμφυσήσει σε όλο το προσωπικό και τους αιρετούς του Δήμου μας, την κουλτούρα της ενότητας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Το τελευταίο διάστημα, με μεγάλο προβληματισμό, έχω κατ’επανάληψη γίνει αποδέκτης πολλαπλών αναφορών κατά της κ. Κάκκαβα για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης μας, με αποκορύφωμα μία κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από σύσσωμους τους προέδρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας που έφτασε στο γραφείο Δημάρχου την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου, με την οποία οι 7 πρόεδροι των ΚΑΠΗ κατήγγειλαν αντιδεοντολογικές συμπεριφορές της κ. Κάκκαβα.

Μπροστά στην ασεβή στάση της κ. Κάκκαβα, η οποία παρόλες τις συνεχείς συστάσεις το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο δεν άλλαζε αλλά εντεινόταν, θεώρησα χρέος μου να προχωρήσω σε αφαίρεση των αρμοδιοτήτων της στο κομμάτι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας πως οι χώροι αυτοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, προωθώντας την ψυχολογική και κοινωνική ευημερία των συνδημοτών μας. Παράλληλα, η κ. Κάκκαβα, συνέχισε έως σήμερα να κατέχει τις αρμοδιότητές της στο κομμάτι του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Παρόλα αυτά, με θλίψη αυτές τις ημέρες παρατηρούμε μια άκρως διχαστική συμπεριφορά εκ μέρους της αντιδημάρχου, μιας συμπεριφοράς που όχι μόνο δεν αντικατοπτρίζει την ωριμότητα που ένα άτομο σε θέση ευθύνης θα πρέπει να κατέχει, αλλά κυρίως αποσκοπεί στο να διχάσει τους συνδημότες μας, σε έναν “αγώνα” επιβολής κύρους και δύναμης.

Η κα. Κάκκαβα με τις ενέργειές της, ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ημέρες, διέσυρε την παράταξη, υπονόμευσε το δημοτικό έργο και δίχασε τους συνδημότες μας.

Είναι πλέον χρέος μου, ως Δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού και με την ισχυρή πεποίθηση πως η μικροπολιτική και η συκοφαντία, τα στοιχεία εκείνα που καθήλωσαν για σχεδόν μία δεκαετία το Δήμο μας στη στασιμότητα και την υποανάπτυξη, δεν έχουν πλέον θέση στο Σαρωνικό, να παύσω τις αρμοδιότητες της κ. Κάκκαβα ως αντιδημάρχου του Δήμου Σαρωνικού, μέχρι την πλήρη διερεύνηση της κατάστασης.

Μία απόφαση που το σύνολο της δημοτικής ομάδας επικύρωσε σήμερα, μία απόφαση που είναι πλέον μονόδρομος, καθώς η αλλαγή έρχεται πρωτίστως και πάντα από τους ανθρώπους που απαρτίζουν μία διοίκηση.Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά με ενότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό, για έναν νέο Δήμο Σαρωνικού!»

Η ανακοίνωση της Ναταλί Κάκκαβα

«Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε.

Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο,φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς,σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο …Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες),από το Δήμαρχο και απο ανθρώπους πέριξ αυτού.

Έκανα υπομονή,γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημοτες μας,αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες..

Η ηθική μου όμως, και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω..

Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία..

Γιατί οσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν,πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει..

Για το μόνο που νιώθω άσχημα,είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό,όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημοτες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη..

Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου εδειξαν,θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές.. Εγω δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα.

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη Θέση της Αντιδήμαρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Σαρωνικός Ξεκινάμε.

Ναταλί Κάκκαβα

Τα υπόλοιπα στην ώρα τους…»

Η στήριξη του Γρηγόρη Γκουντάρα στη σύζυγό του

Στο πλευρό της συζύγου του τάχθηκε από την πρώτη στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος προχώρησε σε μία ανάρτηση για το ζήτημα, γράφοντας «2 χρόνια έτρεξε,μόχθησε,πάλεψε και κατάφερε να βγει πρώτη σε σταυρούς σε Καλύβια και Λαγονήσι (κάποιους ενόχλησε πολύ αυτό ‼️)».

«Η Ναταλί μου αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί αγαπάει βαθιά τους ανθρώπους… 2 χρόνια έτρεξε,μόχθησε,πάλεψε και κατάφερε να βγει πρώτη σε σταυρούς σε Καλύβια και Λαγονήσι (κάποιους ενόχλησε πολύ αυτό ‼️) … Για το έργο που παρουσίασε στο σύντομο χρονικό διάστημα που τέλεσε αντιδήμαρχος μόνο καλά λόγια είχαν να πούνε ΟΛΟΙ (οι δημότες και ΜΟΝΟ εννοώ ) …

Δυστυχώς το κατεστημένο,τα παρεάκια,οι κλίκες και πολλά άλλα δε σπάνε από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό … Τελικά είχατε δίκιο όλοι εσείς για αυτά που μου λέγατε την Κυριακή στο κατάμεστο γήπεδο Αναβύσσου στο τουρνουά φιλίας (δεν το πίστευα πως όντως θα γίνει ‼️) …

Υ.Γ. Βλέπω πολλούς να χαίρονται τώρα,κάποιοι άλλοι τρομαγμένοι να υποκλίνονται στον Καίσαρα (βρε θυμάστε τι μου λέγατε,γιατί φοβάστε;;;)

Επίσης για να μην ξεχνιόμαστε οι αλήθειες θα μαθευτούν για να ξέρουν και οι συνδημότες …

Τα καλύτερα έρχονται ‼️‼️‼️‼️‼️ Καλή εβδομάδα σε όλους με υγεία. Θα με κάνετε να έχω παραυπνίες, αλλά δε θα τα καταφέρετε …

ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ …Ποιος με πήρε τηλέφωνο βαθιά μετανιωμένος για όλα και μου είπε στις 21:00 θα είμαι σπίτι σου ;;;;; Βρε κακομοίρη δεν έχεις καθόλου τσίπα ;;;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με κωδικούς μιλάνε δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι. Ένς δημοσιογράφος να μας πει γιατί τα τσουγκρίσανε;

Comments are closed.