Ναταλία Λιονάκη: Αγνώριστη με τα ράσα! Χειροτονήθηκε στην Κένυα…(EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
lionakh

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια και πλέον έχει βαπτιστεί Φεβρονία.
Η αδελφή Φεβρονία δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες.

Υπήρξε κολλητή φίλη της Μαρίας Κορινθίου και η είδηση ότι τα παράτησε όλα για να μονάσει είχε δημιουργήσει αναταραχή στη σόουμπιζ αλλά πάνω από όλα στη μητέρα της.

Η απόφασή της όμως ήταν οριστική όπως φάνηκε και κανένας δεν κατάφερε να της την αλλάξει. Δείτε φωτογραφίες από ταξίδι της στην Κένυα όπου και χειροτονήθηκε.

lionakh

lionakh_monaxh

lionakh_monaxh1

lionakh_monaxh2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καλό παράδεισο να έχει η κοπέλα. Το επέλεξε και το έκανε. Να είναι άξια. Εύχομαι καλή μετάνοια σε όλα τα ταλαιπωρημένα πλάσματα της showbiz. Μετάνοια όχι να γίνουν μοναχές, αλλά σαν αλλαγή τρόπου ζωής. Δηλαδή μακριά από γύμνια, ναρκωτικά και πορνείες. Ο Χριστός πλήρωσε με το αίμα του για τις ψυχές όλων και περιμένει την μετάνοιά μας.

  2. Και γιατί έπρεπε να πάει στην Κένυα?????Η Ελλάδα δεν έχει μοναστήρια?????

      1. Περσιής, αφού πρώτα η κυρία ανωμάλιασε “on camera” εντρυφώντας στους οργιαστικούς τηλεοπτικούς ρόλους της “παθητικής τριβάδος” (πω το τρίβουν το πιπέρι ….μωρή!!!!! κλπ κλπ) μετά φόρεσε το ράσσο να αγιάσει από τις αμαρτίες!!!! ε ρε ….σανίδα που πάει χαμένη

Comments are closed.