Ναρκωτικά, βία και ξυλοδαρμοί! Ποιος είναι ο 39χρονος που σκότωσε με 5 μαχαιριές την 28χρονη έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων!

Κοινοποίηση:
αναργυροι

Απείθεια, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες και ξυλοδαρμοί είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής ο οποίος της πήρε τη ζωή έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα αλλά και από τον φάκελο του άνδρα προκύπτει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βίαιο και επικίνδυνο άτομο το οποίο κατά καιρούς είχε συλληφθεί για διάφορα αδικήματα. Κάτι που αποδείχθηκε και χθες όταν πετάχτηκε μπροστά στην άτυχη 28χρονη και την μαχαίρωσε πέντε φορές κόβοντας με τον πιο τραγικό τρόπο το νήμα της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης του φονικού κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες της συντρόφου του, τότε, για βιασμό και ξυλοδαρμό, ενώ σε βάρος του είχαν εκδοθεί και ασφαλιστικά μέτρα.

Παράλληλα είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά καθώς και για σωματικές βλάβες, ξυλοδαρμό και απείθεια. Πρόκειται δηλαδή για ένα άτομο που όπως φαίνεται από τα στοιχεία είναι ασυγκράτητο και επικίνδυνο χωρίς να λογαριάζει τίποτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. για να ξερετε…αυτος ο τυπος ανηκε στον λεγομενο αντιφασιστικο και αναρχικο χωρο…
    κατεβαινε σε τετοιου ειδους πορειες κτλ…

    υποτιθεται ηταν προασπιστης των δικαιωματων των γυναικων…
    κ ακολουθουσε τις αντιστοιχες ηλιθιες σελιδες στο fb..κτλ

  2. Ας ανοίξουν κι αυτές τα μάτια τους…. Αυτόν τον βλέπουμε τι κοπριά είναι, βάλτε και μία φωτογραφία και του θύματος. Από περιέργεια να δω που έχει πέραση με την μούρη που κουβαλάει.

  3. Σίγουρα κατσαπλιάς ζαιος antifa ή νδουλης του δημοκρατικού τόξου ο φονιάς!!!
    Καλό παράδεισο στην κοπέλα!!!Κακό ψόφο στο παρτάλι φονιά!!!

  4. Μα υπάρχει κοπέλα που θέλει να κάνει σχέση μ’ αυτό το βδέλυγμα; Έλεος πια! Δεν μπορώ να καταλάβω τί βρήκε σ’ αυτό το ζαίικο απόπατο.

    1. Πεσ’τα για το μπουμπουκι γιατι στο τελος θα μας την βγαλουν οσια

      1. τι λες ρε μαλακα βλαχε, την εσφαξε και την βγαζεις και θυτη, καραγκιοζη, κατι τετοιοι σαν την παρτη σου τις σφαζουν, γιατι ψαχνεις και δικαιολογιες και την μειωνεις πριν καλα καλα παγωσει το κοριτσι ρε αρχιδι, απο αυτους εισαι λογικα που επειδη δεν μπορουν να τις ικανοποιησουν τις κανουν μπαουλο στο ξυλο και νομιζουν οτι μπορουν και να τις σκοτωσουν, οτι και να ηταν δεν την σκοτωνεις ρε μαλακα αρχιδι γαμω το σπιτι σου γαμω

  5. Από αυτόν περίμενε να εργαστεί. Υπάρχει εργοδότης που θα τον προσλάβει? Έτσι όπως είναι? Ούτε στον ΟΑΕΔ σε πρόγραμμα δεν κάνει. Αλλά είναι πολύ άνδρας και το παίζει άνδρας. Κρίμα τη έφαγε η κότα όπως λέει και η παροιμία. Η οικογένεια της τι αρχές την έδωσε? Άμα είχε σπουδάσει μια τέχνη ούτε θα γυρνούσε να τον δει. Κρίμα..

  6. Αριστερό φασισταριο τον κόβω, όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εχθρός μου, λογική των αριστερών,καταλάβατε τώρα.

  7. ΚΛΑΣΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  8. Και φασιστικό έμβλημα του χίτλερ στο λαιμό του δεν το παρατήρησε κανείς. Το @ρχίδι ήταν φασίστας κραγμένος.

    1. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΒΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ. ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΟ Α ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ, ΠΑΠΑΡΑ!

    2. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ?………………….

      1. εχει ενα κεφαλι, ειναι συμβολο ιουδαιστικου σιωνιστικου παρατηματος των σατανιστων. οι Ναζι το χρησιμοποιησαν οπως και την ινδικη σβαστικα, με λιγα λογια οι Ναζι σπρωχνουνε εκτος απο εμβολια για τα παντα και πανθρησκεια διοτι οι Ναζι ειναι σιωνιστες σατανιστες πισω απο την Νασα αυτοι ειναι και μας λενε παιξανε γκολφ πανω στην Σεληνη … ακουει κανεις;

    3. ετσι τζιτζιφιογκος με τατου πουταν ο τρελος μονο ναζιστερο κουμουνοσκουπιδι θαταν…εξαλου πολλοι σατανιστες φορανε σταυρους σκουλαρικια,εχουν σταυρους τατου και τους φορουν στο λαιμο…οταν ταχεις αχταρμα μες στο μυαλο σου…πιθανως γιαυτο δαιμονιζονται πιο ευκολα…το οτι ηταν φασιστας το μονο σιγουρο,κλασικο αριστερο απανθρωπο ανθελληνικο προδοτικο σκουληκι!

    4. Δεν το σώζεις. “Η αναρχία είναι τρόπος ζωής” και αλφάδια. Φασίστας απλυτος είναι.

  9. μπουμπουκι εσερνε μαζι της η μακαριτισσα και για τεσσερα χρονια κιολας..τι να πω ρε πουστη μου ,μυαλο κουκουτσι καποιες γυναικες ,ποσο κριμα ειναι..συγχωρεμενη να ναι

    1. Μα η πλειοψηφία των γυναικών, τέτοιους γουστάρουν. Μην παραξενεύεστε.
      Έτσι δεν είναι; Έχουν τέτοιους, ώστε να νιώθουν ανώτερες, να νιώθουν ασφάλεια, θαλπωρή, να πηγαίνουν βόλτες με το γκολφάκι και ν’ακούγονται τα τραπ μέχρι το άλλο τετράγωνο και το ντουμάνι να πηγαίνει σύννεφο. Να έχουν τον γόη με τα ποντίκια έξω λες και θα σηκώσει τον μετεωρίτη στην πλάτη, αντί να ασχολούνται με τα βασικά της καθημερινότητας, αντί να είναι ωραίοι με καλά παραδείγματα για την κάθε οικογένεια που πάει να ξεκινήσει. Να βγαίνουν έξω και να νιώθουν γεμάτες και να το παίζουν ευτυχισμένες στην δυστυχία τους. Να είναι τυφλές από την λάμψη της ομορφιάς, αλλά στην πίσω όψη του νομίσματος, να κρύβεται κάτι άλλο.
      Τα βλέπαμε όταν ήμασταν έφηβοι τι γινόταν, τα βλέπουμε και τώρα εφόσον μεγαλώσαμε, το σκηνικό δεν θα αλλάξει ποτέ.
      Η μαγκια και η καγκουριά, βασιλεύει δυστυχώς!

  10. ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…

  11. Είναι άλλο ένα έγκλημα στο οποίο το κράτος είναι συμμέτοχο με την ακραία αδιαφορία του.

Comments are closed.