Νίσυρος – 50χρονος αρχαιοφύλακας: «Τα ερωτικά παιχνίδια ήταν για προσωπική μου χρήση – Δεν πείραξα τα παιδιά»

Κοινοποίηση:
iStock-1393892564

Ο 50χρονος αρχαιοφύλακας που φέρεται να κακοποιούσε παιδιά μέσα σε υπόγειο χώρο που του είχε παραχωρηθεί από την υπηρεσία του στη Νίσυρο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «τα ερωτικά παιχνίδια ήταν για προσωπική μου χρήση».

Ο αρχαιοφύλακας έχει φύγει από το νησί και πλέον βρίσκεται στην Αθήνα, χωρίς να έχει προφυλακιστεί. Όπως λέει, αισθάνεται πολύ άσχημα, μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του ένας πατέρας, καθώς όπως ισχυρίζεται τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια.

Όπως εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή του Star, έχει προηγούμενα με τον πατέρα του 10χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία καθώς θεωρούσε κάποιες κινήσεις του ύποπτες και πως του είχε κάνει παρατηρήσεις ενώ τον είχε… «υπό παρακολούθηση».

«Με έβαλε στο στόχαστρο και όταν κι εγώ σαν άνθρωπος ήμουν πιο επιρρεπής, επειδή ήμουν στην ποδοσφαιρική ομάδα με τα παιδιά και τα κάλεσα στο σπίτι μου να κάνουν γυμναστική, βρήκε την ευκαιρία να με ενοχοποιήσει.

Μπήκαν και τα πολιτικά στη μέση, ήμουν και σύμβουλος του δημάρχου εκεί, υπάρχει και κόσμος που δε με ψήφισε και δε με ήθελε εκεί, κι έτσι βρέθηκα κι εγώ σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη θέση», ανέφερε ο αρχαιοφύλακας μιλώντας στην εκπομπή του Star.

Ο 50χρονος άνδρας αναφέρθηκε και στις καταγγελίες παιδιών σύμφωνα με τις οποίες τους κάλεσε στο σπίτι του και τους έδειξε κάποια ερωτικά παιχνίδια, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δε συνέβη κάτι τέτοιο.

«Δεν ισχύει τίποτα, είναι ψέματα. Πάντως δεν τα πείραξα τα παιδιά. Ο κόσμος είναι τόσο κακός, που μπορεί να πει ότι τα πείραξα. Δεν ισχύει τίποτα. Τα παιδιά είναι μικρά, τα είχα στην ομάδα, τα πρόσεχα, κάναμε παρέα, κάναμε χιούμορ. Καμιά φορά παρεξηγείται και το χιούμορ.

Κι αν είχα κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι, το είχα για μένα που ήμουν μόνος μου. Αντί να γυρίζεις γύρω γύρω τα νησιά και να ψάχνεις το… βρώμικο, λες είναι δικό μου, δεν είναι κάτι κακό. Εγώ δεν τα έδειξα τα sex toys στα παιδιά, αν τα είδαν αυτά πάνω στο τραπέζι μου δεν το γνωρίζω. Εγώ δεν τους τα έδειξα, ούτε τους έδειξα βίντεο με πορνό», σημείωσε στη συνέχεια ο 50χρονος.

Τέλος, αναφορικά με τις καταγγελίες που αναφέρουν ότι κατέβασε το παντελόνι του κι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στα παιδιά τόνισε:

«Δε συνέβη κάτι τέτοιο. Αλλά στο γήπεδο, όταν κάνουν προπονήσεις και τα λοιπά, γυμνά είναι τα παιδιά. Εγώ πάντα συμβουλές τους έδινα. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις.

Εγώ είμαι παντρεμένος με ενήλικα παιδιά, παντρεύω την κόρη μου, σε ένα μήνα θα έφευγα από το νησί, είχα υποβάλει και τα χαρτιά μου για να συνταξιοδοτηθώ. Είμαι στη Αθήνα, στο σπίτι μου, δεν έχω καν απολογηθεί, δε με έχει ενοχλήσει η αστυνομία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. 50 χρονών κατά το άρθρο και παίρνει σύνταξη του χρόνου, όντας «σκοτωμένος» στη «δουλειά». .Κάτι δείχνει για τη συγκρότηση του χαρακτήρα του…

Leave a Response